Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, stavljajte odvjetnicima mete na celo. Svatko ima prava da ga brani strucna osoba, i ne vidim razloga da se bavite ovim odvjetnicima na ovaj nacin.
Smetljiste od advokata!! Jedu krvav hljeb
Odvratan pokušaj da se izvrši pritisak na advokate, koga pobogu interesuje ko brani optužene? Optuženi su valjda bitni, da ste napisali bar za šta su optuženi? Zna i Klix da je ovaj slučaj osuđen na propast jer se sudi ljudima za prikrivanje krivičnog djela, a tužilaštvo čak nije ni ustanovilo koje je krivično djelo u pitanju... "Slučaj" nastao isključivo radi Murizovih deluzija, ništa više ni manje. A romi šetaju slobodni u majicama na kojima je Dženan
Advokati su najpoganija gamad, naročito ovi koji brane kriminalce. Svi će oni crvima na večeru kao što je Karkin
Tito bi ovo na Goli otok poslao
Primjer kada korice govore o knjigama!!!!
NOOBS
Bas me cudi za Kadriju, inace on uzima samo ove “postene” da brani 😂😂😂😂😂
Sto klix spinuje, pravi hajku na advokate i zeli da im stavi metu na celu!
E sace bosnjo rec sda finansira sve ovo...
Vrhunski advokati
Mnogi slučajevi,medijskim forsiranjem iz raznih razloga,napravljene su afere.To sve traje do ulaska u sudnicu,gdje tužiocu i odbrana suočavaju argumente.Jeda od slučajeva, koji su medijski forsirani, je i slučaj Memić.Jedno je priča,"čula kazala","čaršija zna","Ilidža zna",na sudu to "ne pije vode".Ovaj tekst je jedan glup način pokušaja utjecaja na advokate.
Montirana afera u kojoj je klix dozavrata umjesan.
Druga liga. Ništa bez Vasvije Vidović.
Ljudski šljam
Onaj ko bjezi od zlocina,platio ih je
Niko nije kriv, dok mu se ne dokaže krivica! I to svako treba ZNATI, jer inače može svak svakoga tužiti za bilo šta, a poluobrazovana i tupava rulja kao u srednjem vijeku se onda digne i samo na osnovu optužbe već presudi da je neko kriv! Danas je ta rulja sažeta u medijskog propagandi. Međutim, ono što se ja pitam jeste kako pojedini advokati mogu obnašati taj posao, i ko im je dao dozvolu, ako se zna šta i kako su radili u svojoj prošlosti kao pravnici!
Brišu mi link za članak iz avaaza iz 2015. vezano za Ermina Gačanovića dok je radio kao tužilac u aferi Bosnalijek i navodnu zloupotrebu položaja...