Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik kartel stranke skreće pažnju sa sebe. Dodik prije 20 dana izjavi da je lično gledao snimke i fotografije Konakovića sa narko bosom Gačaninom Titom u Dubaiju ali Konaković će ne oglašava da demantuje ili komemtariše tu Dodikovu izjaviu.
Mijatovic, Masic, Magazinovic- 3M
Eki to..
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Dino, znamo mi da imamo te ljude u vladi: zovemo ih trojaneri.
Špijuni su Konaković, Nikšić, Forto i svi njihovi ljudi. Znamo iz Sky aplikacije da je samo NS dobila 20 miliona a gdje su NiP i SDP koji su i veći? Ubačeni špijunski elementi su postavljeni na vlast državnim udarom kroz suspenziju ustava u aprilu 2023 godine nakon neuspjelog pokušaja da ilegalnim izmjenama izbornih pravila budu uvedeni u vlast u oktobru 2022 godine. Rade na 3 entitetu.
Ovo su sad prvi od mnogih pokušaja da se malverzacijama nešto ispravi jer je narod poslao jasan signal da okreće leđa Trojanerima. Očekujte još svašta. Od hapšenja do procesa kao onaj s Novalićem gdje se ni Staljin ne bi zastidio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
i ti si jako mutan s obzirom da bi dao hdz sve sto traze a samo napadas sda tvoju dojuceranju stranku
Pa ko je blokirao tužbu iste države, zna se bakeeee
Bravo.majstore
Iskren da budem, u BiH institucijama je bukvalno sve na izvolite i cisto sumnjam da postoje spijuni jer u BiH ne postoje tajne. Sta ima ko da spijunira u BiH?
Lik opiso bukvalno NIP!
Da, tvrdnja je vrlo tacna. Neka se zapitaju i bakir i zeljko
Zar treba biti toliko slijep, pa ne shvatiti da nikada nisu niti Dodik niti Covic radili u interesu drzave Bosne i Hercegovine, zar ne? Dino ne treba otkrivati vrucu vodu na upaljenom spahretu. Ima li Dino neko genijalno rjesenje kako da se naprave zajednicke smjernice naseg naroda, da se ovima kaze da znamo za koga rade, ali da to mora imati posljedice. Ukidanje odredjenih institucija.
Vidi sda botova što su završili kurs kod penzionisanih oficira bivše jna
ovdje treba dodat bajtale, kazaze i ostale kvazi analiticare koji su gutali pricu o super trojci, a kad au ovo nametnuti dosli do fotelja onda au im se oduzili lovom i pozicijama
Bajtal sigurno nije
Konakoviću, pa ptice na grani znaju da susjedne države su u potpunosti pokrile obavjestajo BiH. To rade decenijama, koriste se različitim metodama, potkupljivanjem vlasi i opozicije, informativno, pa čak i nasilne metode. Koliko su osposobljene naše službe, i da li ima prodora u njihovim redovima stranih služi, e to je posebno pitanje. Kifla, imena, imena...
Ko nam je ministar vanjski poslova dobro je da ikako Išta funkcjoniše u državi.
S obzirom koliko smo nepismeni, mene cudi da ikako imamo i državu...
Zahiragić, Moamer Kasumović, Naida Hota-Muminović, Gavrankapetanović, SDA botovi, Benjamina Karić, i ona mala Šeki sa "Zvezde Granda".
Ovaj pravi cirkus od države. prevazišao i dr. Ramu zvanog Sutra.
Trojka = Ubaceni Elementi u BIH
Svi znamo da Nip kontrolise Aleksandar Vucic preko Muamera Zukorlica nekad a sad Usama Zukorlic