Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se prepucavaju Lopov i Ublehar narod/Bosnjo dobije Šarenu Lažu
ovo je odlicno...nema nikakvih problema s kojim se susrecu gradjani u drzavi...tako da uhljebi imaju vremena da se igraju tel aviva i jerusalema...
Nezaposleno 600.000 ljudi, glad usla u kuce stanovnika, SDA Elita pokrala i sumnjivo privatizirala Boga oca, Migranti nam okupirali ulice i poceli pljackati građane, nerazrjesene afere Asim, Respiratori, Izolatorij na Građevinskom fakultetu, Pokretna bolnica itd itd, otupljeli Bosnjo vodi brigu o ambasadi u Izraelu, muslimanima u CG i nezavisnosti Kosova. Bravo Bosnjo glup si ko qratz
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cirkus od predsjenistva kao i od drzave ALI OVCE NISU NI ZASLUZILE BOLJE, biraju klovnove i lopove
U predsjednistvu jedan Bosnjak, jedan nelegitimni Sarajevski konvertit, a obojica vode Bosnjacku politku koja se zasniva na bosnjackoj dominaciji u BiH i jedan Srbin koji zastupa Srbe i dijelom Hrvate. To je Bosnjacima normalno, otimanje tudjeg mjesta u predsjednistvu. Zato ce BIH nestati.
LAKRDIJA od institucije.
Dodik i njegove inicijative! Pretpostavljam da je bolje da glasno ne pitamo kakve su bile reakcije Trampa na njegovu apelaciju koju je dao Vucicu uoci njegovog puta u Washington da nas ne bi optuzili da skacemo Vucicu po ranama.
Mi konkretno od takve politike, kao i od takvih politicara nemamo nikakve koristi......mozda ima Srbiha ili Kosovo
Bas se lijepo prepucavaju a raja se pita kud,sta,gdje...hoce li bit stoja,dvije pomoci zbog korone..turista nema,sve stalo al prepucavanje nije..
Priznajem da je bivsa SDA elita pokrala Boga -oca. Zato su istjerani iz SDA STRANKE. Konakovic-Šepić-Sadiković i ostala bagra.
Jao , cirkus svaki dan ......nije mi jasno za koga glasate svaki put .....:(
Isprani mozgovi su nasjeli na rudu...rade za 500 maraka,ekonomska katastrofa u drzavi,a oni se prepucavaju oko dva lopova..zato smo tu gdje jesmo!!!
divi ćelavog Zumera hahha
Paščad.
Ekon. kriza, pandemija, migranti, iseljavanje stanovnistva a njima glavna tema gdje je neka ambasada. Boli me briga gdje je smjestena, samo pred izbore se uzbunite kao pcele kada im u kosnicu udaris.
Budalacu i jedan i drugi
Dakle.... Tamo gdje ne smije kročiti nogom u BiH Sejdo Komšić, je RS i područje gdje živi u većini Hrvati u BiH. Nitko nije podijelio BiH kao Željko
Svakako ce biti sta im Amerika naredi a oni to moraju prihvatit sta god je u pitanju
Gdje je zastava RS-a ? U predsjednistvu? Jel Milorade