Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirsad Hadžikadić radi kampanju samo kod udovica
On je napravio dvije kljucne greske. Prva kad organizovao proteste (koji ne bi bili ni p od protesta da se nije trojka ukljucila) kada se zakacio s trojkom misleci da je jaci nego sto jeste. Al' onda se ukopo zestoko recenicom kod Senada da nema nista protiv koaliranja sa SDA ako... To je bilo to sto njega tice. Osim toga "premekan je" za ovu politicku scenu.
Postovani gosoidine zelimo pobjediti Bakira Izetbegovica,sretno vam bilo al mislim da ste napravili gresku kardinalnu Dr.Denisv je moj izbor al svako ima svog kandidata...
Neko veće gledam intervju s njim.Lik je citavo vrijeme sam sebe hvalio i stavljao se u prvi plan da je to na kraju prešlo sve granice ukusa.Baš je bilo ljigavo za gledat
Zna li klix kako je na otvaranju izborne kampanje SDA u Živinicama?
Ti si najveca prevara nakon Alije. Pozdrav iz Gorazda
Ti su budala...
Hadzikadic nagazna mina Becirovicu. Ne zaboravite da je njegov clan, penzioner oborio Bogica Bogicevica za gradonacelnika, uz izgovor da njegovi clanovi po svom nalogu glasaju. Šta ce mu onda stranka kad svak radi sta hoce.
Kako odvratiti ne nacionalne, "gradjanske glasove" Od Denisa. Kandidujes se sa predsjednistvo i ne zanima te da li ce dobiti Bakir ili Denis jer je to za tebe sasvim svejedno! Na zalost!
Kandidat za Federalni Parlament, Adis Arapović je rekao: ''Mi smo drugačiji" hahahahaaaaaa
I Mirisad živi u nekom svom svijetu.
više ljudi dođe na sastanak mjesne zajednice nego što ima na ovom predizbornom.užas
čovjek obrazovan i kulturan.zna kako treba do uspjeha.gospodin a ne čoban
Pročitan si smećaru jedann, idi peri baketu guzu. Bećirović 2022.
Eki ovog cvikeraša :)
Mislim da je izgubio zamah na proslim izborima… Nazalost…
Izgleda uzimate robu od istog dobavljaca kao sda
Jel ovo Mirsad ovu Arapovicku sad zaskace? Zaduzio ne od Fahra.