Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba sve al hadzikadic jedini nesta radi u ovoj predizbornoj kampanji a da nije skandal i prijetnje od "drugih' ratom..
On se uvijek pojavi pred same itbore da bi u interesu SDA razbijao građansku opciju. Nema on nikakav drugi cilj.
Pa nije Federacija država. Možda su misili entitet Federacija će napokon funkcionisati
Naravno, prvo F BiH a onda i Država. Federacija mora biti primjer za RS.
Mislim da je Komšić ključ :)
Da li zaista iko vjeruje ovim parazitima i ublehasima?
POZIVAM SVE KOJI KOMENTIRAJU, IZNOSE MIŠLJENJA I OSOBNA PROMIŠLJANJA VEZANA ZA BILO KOJI OBJAVLJENI ČLANAK DA U ODGOVORIMA NA BILO KOJI KOMENTAR POKUŠAJU NAPISATI ISTI TEKST SAMO DA PROMJENE POZOCIJE TAKO DA SVI VIDE KAKO JE RUŽNO KADA NETKO PRIČA SA TOBOM ISTIM TONOM I RIJEČNIKOM!!
A šta vi imate sa Mostarom??? Grad napokon ima legalno izabrani vlast, gradonačelnika, gradsko vijeće i pustite ljude da rade!!! Koliko vi ili vaša stranka, platforma ili šta ste već, imate poslanika u gradskoj skupštini?? Tko ste vi u stvari??? Gurate nos di mu nije misto!!!
Mostar je sviju nas.da je Bošnjak to napisao nebi ostali živi.eto kakvi ste.
Bosnjaci su na zadnjim izborima, glasajuci za sda, koja ih je bez izbora drzala 15godina, jasno pokazali u kom pravcu zele ici.
Odavno veću glupost u naslovu ne pročitah. Ključ su Građanske stranke i njihovo jedinstvo na nivou F BiH. Ukoliko ga bude biće i puta prema budućnosti. Primjer je Sarajevo.
Jedan je lider, svi ostali su slucajni prolaznici 🇧🇦🇧🇦☝️
jeste li slušali hrvackog novinara margetića.koje pare ubire Čović,Dodik,Plenković,milanoo od Rusije za taj nekakav gas.hrvacka uplatila milijardu ko fol za pomoć Hrvata u BiH.gdje su te pare otišle.? kod Čovića.
Ovaj hadzikadic mlati praznu slamu, osvojit ce 50k glasova i opet nista propalo sve, pridruzi se sdp df podrzi nekog zajednickog brate. Ne mozes reci da nisi neciji placenik samo da opstruises u korist SDA, a imati u vidu koje se dvije glavne struje bore.
Ma ja vas ne znam.
Druzba Pere Kvrzice 😎
Zato smo večeras ovdje da pokažemo da možemo zajedno donijeti drugačiji pristup u politici i da politiku možemo staviti kao servis građanima a ne kao etničko oružje koje služi podjelama". Da li je bio na skupu rahmetli Milošević jer on je upravo tako govorio u svoje vrijeme
Dok je cirilicar bio normalan bio je u predsjednistvu. Nakon Beograda, I one cuvene kon, za medije, Cirilicar nikad a nece biti vise u predsjednistvu. On je prije svega izdajica tih Hrvata koje on navodno zastupa. A manjina nikad nece biti vecina