Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li će prestati ovo više sa izbornim zakonokm. Dosta je bilo glupiranje od strane političara, kada ćemo čuti nešto u vezi protiv poskupljenja svega i svašta?
Iz koje rupe vi izmigoljiste misevi??? Gori od Dodika i Covica ste samo vi, lesinarcici koji iz coska vrebaju i cekaju kako ce klepnuti koji plus kod neukih i neupucenih a na kartu mrtvog populizma. Udjite u fajt klosari jedni a ne k'o zadnji bijednici sa sigurne distance ujedati.
A kakav fajt? Treba da istuku nekoga?
Koalicija Država,ispravniji naziv Koalicija Unitarizam!
Pa RASPIŠITE REFERENDUMSKA PITANJA: 1. Izborni proces(digitalizacija, skeniranje, kamere za proces glasanja i brojanja.....) 2. GRAĐANSKI ili NACIONALNO organizirana država 3. Maksimalne PLAĆE za sve POLITIČARE od lokalnih do državnih u rasponu od 1 do 4 prosjećnih plaća u FBiH 4. Ukidanje svih PRIVILEGIJA POLITIČARIMA i DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA( otpremninu za odlazak u PENZIJU izjednačiti REALNIM sektorom i PRIVILEGOVANI, naknade za rad u KOMISIJAMA, PAUŠALI, .....)
@ponta60 Kako i na kojem teritoriju si planirao provesti taj tvoj referendum?? Ajde molim te da bilo koji inicijativu vezanu za takvo što najprije proveden u RS! Da taj famozni referendum i bude raspisan, koliko glasača treba da izađe na njega?? Kako će se odrediti validnost rezultatata, da li će biti potrebno 50% +1 glas izašlilih glasača ili pak da mora izaći više od 50% upisanih birača?? To što ti pričaš je čisti populizam i nemoguće ga je provesti u BiH!!
izjava je ekstra - Nacionaliste su nas pojele i samo nastavljaju sa trovanjem naroda.
Kad mi kaže smetljište istorije yebo bi mu od do...ima li ikakva druga fraza nepismeni idioti.
Gjuro haha.i meni je to odvratno od prvog dana .
Nadam se da će i ostale takozvane opozicione ili probosanske stranke ući u ovu ili neku drugu zajednićku koaliciju,pobjediti vlastiti ego i pokazati da su u politiku došli kao što svi tvrde radi građana a ne radi vlastite koristi i fotelje i tako pobjediti etnonacionalistićke vlasnike torova.
@Dilo2 Isto tako kako ti zazivaš takvu koaliciji moraš znati da je ona drugoj strani tako!!! Ujedinjuju se nacionalne stranke!!! Meni to nije problem!! Glavni problem je da se to mora rješavati u sklopu toga a ne izvan!! Vjeruj mi da će i na slijedećim izborima nacionalne stranke pobijediti!! I u čemu je problem??
apsolutno ispravno!
ipak je Bakir najveci politicae u BiH
Svaka cast. Potpisujem
Koalicija drzava? Sta je sad to?
Bakir ih porazio. Po Konakoviću partneru SDP građansko bi bilo ugašeno.
Penzioneri Čović i Izetbegović ne znam kako vi imate pravo ista da pregovarate
Varas se jarane grdno. Bakir ima mahanje, on je ovo odradio u neznanju. Oktobar ce pokazati ko ce odakle brasno dobivati. A o rejtingu srbije kao drzave nema se sta reci, na ignor od strane otprilike cijelog svijeta. Osim nekih diktatorskih plemena naravno.
Ko je tzv. koalicija za drzavu? Dezerter Hadzikadic, Šepić nula bodova lik kom je kriminalna sda dala sve i Arapovic prelivoda?