Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirsade sad definitivno znamo da si placenik SDA,narocito kad vidimo Sepu i ostalu ekipu oko tebe.Nama je cilj da se rijesimo SDA diktature,a ti si svjestan da uzimas glasove jedinom koji moze pobijediti Bakira.Nije Becirovic neka cvjecka,naprotiv,ali SDA nas je ukopala za ovih 30 godina,i dosta ih je.
Za razliku od autisticnog becirovica ovi i jesu promjena
Opet nas BiH telekom pljacka po 1KM sa telefona.Dobitak svakih mjesec dana 3miliona KM.Gdje li ova lova ide?
Sve je ok što kažeš, ali ja ću bh Telekom uplatiti i 10 km jer je najveći sponzor svih sportista i svih kulturno sportskih dešavanja. Vjeruj znam mnogo prijatelja koji ne bi otisli na takmičenje da nije bilo bh Telekoma
Vidi onog Mesara Šepića. Sve iskoristio od SDA i sad on neki poštenjačina ..Toliko ima nekretnina da može sa svojim bivšim Strankačem Čamparom. Kažu da je Cazinu napravio Stambenu Zgradu .