Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti ekipe, lijevo Arapović kad se rodio ušo u neladine organiacije, pa kad se uhodao ženu i sebe iz NVO u politiku. Desno Šepić SDA muzao ko kravu kad je nestalo sise sam otisao sisati i Mirso dobar čovjek al sjebo ga onaj meterolog Majstorović sa 106 godina
To je ono - ko o cemu, ku^va o postenju. Sve sami kriminalac
dje si arapovicu, nezavisni ANALiticar, dugo te nije bilo? dje ti je zena?
S Dodigom ili bez njega RS neće nestati. S Dodigom ili bez njega RS se neće izdvojiti iz BiH ili osamostaliti na bilo koji način. Doduše, u oba slučaja postoji jedan uvijet koji to sve može promijeniti. S Dodigom ili bez njega. Ja vam neću reći taj uvijet, pogađajte sami.
… ima godina da govorite i ništa od toga!
ko je ovo?
Pitanje za ove samozvane evropejce - več punu godinu i EU i Amerika uporno navode da je kriminal i pljačka kompletne države ubjedljivo največi problem u BiH a vi ni u primisli da to spomenete a kamoli da se borite protiv te rak rane . Šta više , često ste u koalicuji sa tim kriminalcima . Ništa niste bolji od Dodika samo foš podmukliji . Jad i čemer
Sta reci, koju poruku poslati...vec su neki napisali ova dva sa strane licemjera, muka mi od njih. Mirso, mislio sam da je normala i posten, ali cim se petlja sa njima nije, izuzev da je bas glup toliko pa ne vidi...u sto sumnjam.
Da li se zna sta su to Putin i Dodik dogovorili? Lavrov mu je rekao da ne zaboravi taj dogovor, jel moze koji novinar da upita Dodika kakav je to dogovor?
Samo prdite u ladnu vodu
Bi li ikad ista od vasih krivicnih prijava , ili mrtvo slovo na papiru
Pa dragi moji Bosanci i Hercegovci, pa ni familija njihova više ne glasa za ove parazite( šepić i Arapović). Kad ih vidim nemam napredaka mjesec dana. Tačno apetit izgubim
Malo mu je falilo da zarati, sad mu je propao plan ali on neće odustati. Zato treba Sankcije i Srbiji.
Joj ove trojice..
trojka 2. pozitivni su kao minus od 3 hiljade na kartici :)
Ne Dodiku, on je ispušena muštikla. Sankcije trebaju KOMPLETNOJ političkoj eliti iz RS-a koja javno ne prizna da je bio genocid u Srebrenici i prihvati Bosnu i Hercegovinu kao državu svih njenih naroda. Tek tad možemo dalje razgovarati!
Hahahahahahhaahahaha......vidi i boga ti TROJKE.....hahahhahahhaha
Bla bla bla