Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je Martic uradio Srbima u HR to Covic radi Hrvatima u BiH
Osjecam se kao da sam u 1990 ponovo. Sve isto, samo rat jos nije poceo. Cijeli svijet otisao dalje, a mi se vracamo u isti scenarij, iste zelje, iste ciljeve.
Da nije Zahiragica, ne bi niko jasno govorio da je HNS u biti obicno udruzenje graðana.
Čuj BIH država zar nije protektorat sa vašom intencijom da ju pretvorite u nazadni šerijat.
Cinjenica je da su hrvati na referendumu glasali za nezavisnu drzavu BiH. Sad treba taj korak u dogovoru. Mada ja mislim sudeci po komentarima ako je to javno mijenje da od toga nema nista. Mrznja je ogromna. To je ce biti vjecna anomalija ove naše drzave.
A ko ste vi koalicija Država
a ko si ti?
A da bojkotujemo kladionice?
Ja mislim da se sve treba rijesiti referendumom. Neka odluce Bosnjaci, Hrvati i Srbi iz cijele BiH zajedno o svemu, i entitetima i odcjepljenjima i izborima i svemu ostalom sto je potrebno. Ljudi, a ne politicari. Referendum za referendumom. To je jedini nacin da se cuje odluka naroda. Odluka izglasana vecinom glasova treba biti prihvacena, i svi se trebaju pomiriti sa njom jer je to jedino demokratski. Odlucila vecina. Eto... 😊
Neki problem u vezi referenduma i misljenja vecine? Nekom se ne svidjaju potencijalni ishodi? 🤣🤣
Samo se pitam koliki će mu biti taj treći entitet kad je svakim danom sve manje hrvata, a za to najvećim dijelom sam Čović kriv. Mojih tri sina su otišli u tuđinu jer nisu imali veze u HDZ da ih zaposle. Tuga je to da nam zbog političara na sve tri strane omladina odlazi. Oni si sebi nakrali samo da je njima dobro i njihovim obiteljima. U crno si nas hrvate zavio Čoviću. Sve radiš za svoju guz..icu, nije te briga za nas hrvate u središnjoj bosni, posavini...
Sami sebi prave oluju
Tuga... Nacisticka i fasisticka logika u Bosni i Hercegovini otjerat ce jos mnogo mladih ljudi... Ostat ce pusti gradovi, neobradjena polja i praznina.
Koliko je Hrvata u BiH uopšte nije važno. Važno je samo da im se prizna da su spasili Bosnu i Hercegovinu.
A možda im je to i cilj?????
Tacno tako.
Sve rečeno s tim što su SDA i SNSD izdašno pomagali u svojim torovima.