Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dipr Mirsade
skup 3 vampira:Hadzikadic americki penzioner kojeg zena posalje u Bingo pa sazna koliko su ulje i secer,Sepic os rodjenja u SDA na drzavnin jaslama a sad kontra njih odjednom,i Arapovic Fakrina ubleha iz lafo nevladinog sektora koji je skontao da su bolje pare u kakvom parlamentu nego piskarwr u Avazu pa otisao.Ova trojica ne bi zelenaru mogla voditi na Cengic vili.
Mrs papak,ne znas gumu na autu promijeniti
SDA povisi cijenu po 3 put, Vlada KS sarajevo treba po 3 put da subvencionira i on kaze isti su mi ovi. Hajde ba bjezi.
"Ovaj će nas Arapović izvući iz krize."
Zulja ih Konakovic sviju hehe
Vidi ovog Šepica ja uhljupa i veceg smrada nema na daleko , a voli ga u dupe primit , a onaj samo gume mjenja , ja jada i cemera fuj fuk
SDA koalicija za drzavu. Bakirova indirektna podrska.
Ovaj arapovic isto obezjbedjenje hahahahahha ja mu poze
Nema ovdje promjena bez revolucije,samo promjeni dres,a isti covjek,isto misli ko prije i gleda sebe,samo majica i cipele druge boje.
Oni se samo bore za pobjedu i za sebe licno,taktika se nemjenja,narod donji uvjek,nevidim promjene puno nabolje,i vlada trojke gluha na sirotinju,penzionerima s minimalcem nikad nista,sramotno,samo se dogovaraju sa budzetlijama o povecanju koeficijenata svakoddnevno,i vecih plata,ako se nepromjenite nema glasanja ni za takve,vjerujte,narode dobro razmisli za oktobar.
Baketove cukice dobili zadatak