Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koalicija za svoje džepove, kao i sve ostale koalicije.
Prosli put vas NASTAVNIK FIZICKOG Konakovic izradi za Gradonacelnika moji mostarci, ne dozvolite ovaj put da vas izrade.
Ja koliko znam Boška i ova druga nisu glasali ni za koga zato ne obmanjujte javnost ni za HDZ ni za kako se ovi zovu tj vi BH zeleni... Vi svakako metete lijevo a ovi desno
Ako si ha sve gradane ,zbog cega kopiras one tamo forsirajuci da si Bosnjak?Jedino za koga bih ja glasala da je pravi covjek bez opterecenja je Amel(mislim da se tako zove)LIZDE.Navoditi da si Bosnjak je glupo jer ime i prezime svakog kandidata govori tko je.LIZDE ZA GRADONACELNIKA
Ta prica moze pit vode kad Hrvati prihvate da zive u BiH a ne Hrvatskoj i prestanu radit protiv BiH. Trenutno takva politka kakvu spominjes moze dovest samo do toga da oni pobijede i proguraju svoju ideju
Red je da u Mostaeu koji ima preko 50% Bosnjaka jednom i Bosnjak bude gradonacelnik
Red je da prestanes lagat sebe, omjer je lagano 60 40 za Hrvate. A sto se mene tice moze ako HDZ-ovac bude gradonacelnik Sarajeva.
Je li Đani pravo muslimansko ime, pitam za jarana?
Nije ,Dzani je Talijansko ime.Dzani Marsan itd
HdZ-zna se ko jedini moze upravljati gradom po europskim normama. Ovi zelenaši su samo obični natjecatelji
Los izbor krunica oko vrata ,da budu ruke slobodne da krade sa obje
4 5 vijećnika sda može imati maks.Pukla tikva između okolnih sela.Podvelezci i dreznajci ispali iz igre
Povali nas tada Naša stranka i Boška Čavara, tada je Naša stranka stala iz HDZ.
u ovoj stranci pola preletaca iz NIPa, ... iz jedne ode u koaliciju dodje.... eto novih uhljeba, i " podmetaca" za krevete
Sjetite se dragi Mostarci Boske Cavare, Irme Barajlije, Konakovica, Kojovica kako vas prevarise na proslim izborima i vlast predadose HDZ-u
Mandat skratiti na jednu godinu jer ne moze opljackat koliko za par mandata.Gledaj Kordica pokrade sve zivo.Vodi firmu BLINDO pa gurnuo Igora da mu cuva leda .
Dok traje kampanja svi obećavaju kule i gradove a kad prošu izboru i pobijednici zauzimaju što više javnih preduzeća i vrše smjene direktora.i sav im mandat u tome prođe a od obećanja koje su dali ništa.Znači glasaj za mene i moj džep narodu duplo golo.Ovo je sve zbog toga što nema odgovornosti.
Normalno da obećavaju znaju ide u njihovu korist.Poslije izbora nemaju vremena za narod treba što bolja mjesta uzet gdje se može pljačkati dobro.A narod nek živi od obećanja.
Ovaj Mujan me oduševio prošle izbore, nisu mu sdaovci mogli pera odbiti, ja mu dao glas, i gledaj sad sa njima u koaliciju a vazda kritokovao preletače, šta se desi ljudima, teško je odoliti parama očito.
samo glas za nezavisnog kandidata građanskog otpora Elvisa Eku Reića.....ostali nisu vrijedni pomena....
REDŽIĆA
ja samo u svog jarana Eku Reića vjerujem...zelim mu da pobijedi od srca.....pozz od Sarajlije
Redžića
Podvala. Mostar i dalje dijele i jedni i drugi. Dok ne budu mijesane liste i multietnicke stranke i dalje ce nas krasti i lagati fini nacionalisti iz sva tri tora.