Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto niko ne prica da u svakoj regularnoj narudzbi, nestane odredjeni broj komada na carini? Carinici uzimaju kako im se hoce.
Otimaju sirotinji robu koja se bori da preživi dok Borjani Krišto kupuju Audija od narodnih para u vrijednosti od 500 hiljada mraka.
nisu platili kafa carinicima.
A sta se poduzima sa lažnim Makita , Bosch, DeWalt alatima koji se prodavaju po pijacama.Kako to legalno prođe carinu? Dovođenje kupca u zabludu je krivično djelo.
jel to sa arizone
I šta će sad? Hoće zapaliti ili će dijeliti?
posto se polako sprema zima, trebalo bi obezbjediti familije kojima je gardaroba potrebna. svakako je humanije a i bolje za okolis nego iste popaliti na obliznjoj livadi!
sad ce skociti cijene adidasa na otoci
Sve sami originali
pade dado airmax
transport treša eurosport
Kakve poznate marke sportske. Sve je to bofl roba, noja se radi u Srbiji. Etikete možeš lijepiti kakve hoćeš
I robu ce da uzme neki nas ministar, butik da otvori :) pa da pjeva kako je on butik imao odavno ljolj.
Podijelite oduzeto sirotinji
U SOS sela dati
kad to Bingo sve uzme na aukciji :D
Prosetajte do bezistana
Mnoga uš se obogatila švercajući pa sad glume elitu.
Mogu potrvrditi / posvjedociti