Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetili se pokrenut jutros u 8h kad su vas ljudi sinoć zvali niko nije izašao. Ne trebate ni sad kad se već tragedija dogodila.
Gledam jučerašnje dnevnike, čitam portale, isprepadali me ratom u Gazi, Libanu, Ukrajini, a o upozorenjima da će pola BiH biti u haosu zbog vremenskih neprilika ništa. Ovo je i vaša odgovornost mediji.
Pomoci ce i El Bake sa Audijem A8 i srebrenim malinama
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bitno da vojska razvozi glasački materijal umjesto da spremna čeka poplave gdje je kritično. CIK bando i političari, ove ljude imate na duši.
ma, da. sva su korita i vodeni tokovi bili sređeni ali ih trojka zapustila.
@kapalan pa ako nisu bili sredjeni onda je to do njih jer su oni vlast vec 2 godine. za 2 godine se moglo sve rijesit. u KS 6 godina vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zali Boze života i štete, sikiracije... Ali pod 1. Gola sjeca šume; 2.Potporni zidovi i nasipi traljavo odrađeni od strane nadležnih; 3.Pravljenje kuca gdje kome padne na pamet i bez urbanističke i građevinske dozvole. Srednji vijek
Teletoviću, je li sada prijetiš kiši što ti pada po MHE, ha?
Brana pustena,nije niko glup,ne pada 10 dana kisa.
Jutros na sabahu NI JEDNE vijesti o ovoj katastrofi i tragediji. Zapamtite da bh mediji nisu bosanski, već su to strani alati za propagandu i masovnu kontrolu bh. gradjana u korist ciljeva stranaca.
na sabahu bh mediji ne opbjavljuju nita da je dunjaluk izgorio
svi grade kuce a niko nezna potporni zog uradit i dosta kuca bezndozvola.Zao mi je zrtava al je istina
Helikopter EUFORa spasio dijete jer Nikšić nije mogao proći sa Tuaregom.
Vojska i Civilna zastita sa općinom je najvise odgovorna za ovo. Meteorolozi bruje o polavama i nevremenu kisi. Vojska razvozi biracki materijal kamionima dok civilna zaštita spava. U ovakvim situacijama angazuje se svaki bager masina i ljudi. Jasno je da je visa sila ali brzim reakcijama de moze bolje djelovati. Nista nije vrijedno ljuski zivota.
O Bože čuvaj ti, naše golubove i sirotinju, jer bogati se i onako za sebe pobrinu..
Jel pomogla MHE Zlate, velikog patriote Mirze Teletović a?
ja samo Boga molim da je i ona zaplatila
uzas za spas djeteta trebaju tamo neki U K C I da odlucivaju i podpisuju uzass uzasss
Sta kaze premijer sa 5000 glasova
možeš premijeru
Ukinuti sve stranke Pozatvarati odgovorne Mi smo zreli za protektirat Englezi Rusu Ameri Buli ko Samo da ae rijesimo ovog zla
Ko ce se baviti poplavama pred izbore
11 zrtava koliko se predpostavlja trenutno
Molim? O Bože moj, nadam se da to nije istina.
Pa nije prvi put poplava tu ! A biće još gore sljedećih godina ! Bježi narode jefeš kuće !