Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez elektronskog glasanja je sve suplja prica, i moj dedo ce redovno izlaziti i glasati iako ga vec decenijama medju nama nema.
A može li se to elektronsko štimati. Pošto vidim da su i amerikanci optužili nešta ruse za to.
@Abdulah24 sve se moze stimati, samo pitanje je sta je vise, a sta manje podlozno stimanju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'Ako ne bude političke volje ili dogovora, nažalost ne mislimo da će u toj varijanti bilo koje slovo u zakonu biti izmijenjeno', kazao je Bakalar. ---------------------- Eto, sve ti je rekao.
To su neradnici nama zivot prode a oni uzivaju kao pravi feudalci trose drzavu.
Dzaba ste krečili
nista vi niste uradili samo ste omogucili vasim inicjativama da budu vece kradje na izborima dok se ne digitalizuju izbori isti ti izbori nikad nece biti legalni
BiH posjeduje sredstva za pravedno brojanje glasova, ali elektronsko je najpouzdanije. Sa tim se eliminisu svi problemi i bespotrebno gubljenje vremena. CIK dobija rezultate iz prve ruke, koji kasnije objavljuju rezultate, koji kasnije ukidaju mogućnost manipulacije i neosnovanih žalbi. Sve je pred očima, samo treba uzeti.
Drzava Bosna !
Elektronsko glasanje treba al to lopove ne zanima tri atta na vlasti to nedaju
Najvažnije izmjene bile bi da se zabrani političko djelovanje nacionalističkih stranaka. Zabraniti ono što je zlo, a 30 godina dokazuju da su nevišeno zlo koje guši narode BiH. Zabraniti da Stranke biraju biračke odbornike i da posmatrači broje. Uvesti Elektronsko glasanje sa plus printanim lističem koji se ubacuje u glasačku kutiju.
Pred svake izbore isti scenario i narod opet glasa za iste. Nismo bolje ni zasluzili.
Traze se dva dostavljaca hrane,pa jesi razmisljao da de ti i sejdo prijavite jer uskoro ostajete bez pozicija koje ste oteli hrvatima.
Savjetnik zeljka komsica daje prijedlog za izborni zakon.ovi iz sda sa svojim satelitima df-om i sejdom nikako da shvate da je majorizaciji hrvata dosao kraj.
Elektronsko glasanje je neizvodovo jer veliki dio stanovnistva je informaticki nepismen. Elektronsko skeniranje svakog listica nakon glasanja je sasvim dovoljno.Glavna reforma bi bila da svako ko je do sad imao npr.4,5 mandata, makar bili u MZ,nema pravo vise,jer pokazali su da ne znaju.Rijesili bi se Covica,Dodika,Bakira,Niksica,Radoncica,Konakovica,Kojovica itd
Pa sta ce glasat ako je u danasnje vrijeme informaticki nepismen. Takvi i drze na vlasti ove iz kamenog doba..
Samo da ste predlozili da se poveća izborni prag makar na minimalno10%
Sta mislite zasto SNSD nece ucesce u BiH institucijama? Da ne bi morali odbijat izmjene zakona za koje je logicno da budu usvojene. Nece da dodje do promjene izbornog zakona jer odose sa vlasti onda. Ukratko, u tom grmu lezi zec...
samo elektronsko glasanje
Kakav god zakon SDA pobijedjuje. Dobro vam zeleno jutro! 💚💚💪👊🤝💚💚
ako pokradu glasove kao obicno, inace samo mentalno retrdirani cobani glasaju za fasiste, i, grobare bosne