Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jakako nego fasisti eni ih sa ustashama I njemcima na sutjesci kako ubijaju narod I partizane,ako lazw koza ne laze rog!
@SRBSKY I kad su ih partizani razvalili nisite se oparavili sve do dolaska milosevica,ali nakratko sve je palo u vodu zajedno sa traktorima!
@Ypppe bosnje sve izglasale sebi I hrvatima I srbima I komunistima,aiiiiiii!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Tako je!
Hahahaah.. nabaci mu peticu Pedja....
Bravo Kojovicu, ti i Dino Konakovic ste nada za bolje sutra u BiH.Samo nastavite sa borbom za normalnu drzavu! Zakon o porijeklu imovine ,koji je donijet zahvaljujuci vama i ovaj zakon koji sad predlazete,daju gradjanima BiH nadu da ce u buducnosti zivjeti u pravednijoj BiH.
Nisu ni partizani ništa bolji od njih, pogotovo što su pred završetak rata primili četnike u svoje redove. O tome se mnogo ne priča, a prije 90-tih nisi smio ni spomenuti
100% ,,Fašisti,šta se kurči Dodik i točetnici,koljači..Smrt fašizmu..
Vidi ovog Vucicevog spavaca! Nikada nije bio u Stebrenici! Nikada nije javno rekao sta misli o genocidu u Srebrenici i u cijeloj BiH! Nikada nije javno rekao sta misli o genocidnom cetnitetu rs? Nikada nije Idaho pocast braniteljima BiH. Cijeli rat je proveo u Beogradu
Ako Dodik nađe i jednu fotografiju Partizana i Nijemaca u 2 svjetskom ratu da ratuju zajedno onda je ok. Ipak je Predrag mislim u pravu. PS. Dodo puko si matere mi !
Citam komentare, pa ovim botovima sad ni ovi ne valja. Kazu jedva prevalio preko usta.. Covjek metu stavio sebi na glavu, a vi i dalje zamisljate teorije zavjere. Boze sacuvaj.
Pa onda postujte i presudu evrope da je komunizam kao i fasizam cinio zlocine
Kad ce neko da trazi da se ispitaju zlocini komunistickog rezima.
ljudi treba nam iskrena muslimanska stranka, postena koja nece krasti petljati i lagati, nece nas Peđa braniti.Jeste li za?
Mrš u tri p.m. vi i vaše nacionalističke teme ... Istražujte kriminal, korupciju ... dosta vise svadjanja naroda i zagadjivanja
vraca se sve na staro kao da ove pandemije nije ni bilo opet nacionalizam fasizam negiranje genocida ugrozavanje vitalnog nscionalnog interesa ugrozenost natoda i sve standardne dnevnopoliticke teme se vracaju a za narod ma boli vas sve neka stvar za narod vi uredno primate nezasluzeno velike plate a vecina naroda strahuje i razmislja kako prezivjeti do kraja mjeseca odron od vlasti i opozicije
Neupitno
bravo Kojovicu!
Moj je otac bio partizan, njemu je sloboda uvijek bila san. Partizana je veliki broj, zajedno sa nama još je veći stroj! Smrt fašizmu!