Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god kisa padne kolaps u gradu nastane...
Ministar saobracaja sa sokolcakom diplomom
Sarajevo propada, kolaps saobraćaja, ubistva, gaženje pješaka,, ranjavanja, pucnjave, paljevine, razbojništva, nasilnička ponašanja, dilanje droge, teške krađe, nikakv odvoz smeća, izrupane ulice, neredovan gradski prevoz, prljave ulice, parkovi, neuređena atobuska stajališta, zavrtanje vode, grad tone u sivilo, bez ikakve perspektive, dok kantonalni oci SDP/NS/NIP šenlučili po Dubaiju, zadužuju narod i kritikuju druge ne osvrćući se na probleme naroda. Najgora Vlast do sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije mi jasno zašto je nastala gužva
Zato sto je mnogo vozila na cesti.
Pa šta ako ima. Razlog je jer smo nesposobni vozači
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
od autobuske stanice do socijalnog 35 minuta sa autobusom..katastrofa
Nijedna nova dionica puta, zaobilaznica, prosirenje puta. Broj auta svaki dan raste. Guzve su logican rezultat.
Hoće to ko ima ćeste.
Savjet vozačima koji se glume gospodu vozeći auta. Nemojte oobogu ste, čim padne kiša ne znate, vozite a ne znate. Ostavite vozila kući. Pustite ljude koji znaju.
HVALA TROJKAAAAAA!!!...8 godina na vlasti,a nista nije rijeseno...
Naikad grad nije bio optereceniji primitivizmom nego danas. Ko mu je namjenio ovakvu dugodrajnu patnju dobro je znao sta radi. Demografsko prokletstvo. Rijesenja postoje samo ih treba pokrenuti.
obavezno pametne semafore ugradit, pogledajte Zagreb
Cim padne malo kise ovi ne znaju voziti
https://istraga.ba/uce-uce-bubo-lenja-premijer-s-poteskocama-u-politickom-razvoju/
Hapsi gužve
Samo se uvoze krševi,a ceste ne proširuju
Samo se uvoze krša i a, ceste ne proširuju
Od Kobilje Glave do Grbavice sam vozio 2 i po sata. Vrijeme u Sarajevu nema vrijednost.
Zahvali se Trojci koja je dosla na vlast u KS obecanjima kako ce popraviti situaciju i rijesiti ovakve probleme.Evo,8 godina poslije,situacija nikad gora.
Što se tiče saobraćaja, u državi nam je kolaps, a ne samo u Sa.
Pametni semafori haha