Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav ti bolan zena ti nece glasati za tebe
Muamer Bandic je rodom iz Trnova.Gore se trebao kandidirati.Ne, on kao rezervna stranka radi za Sebijinu SDA i pritvorenog Ibru Berila.
Ministar obrazovanja u Švedskoj može biti djevojka iz Bosne, DEPLASIRANA JE TA PRIČA ODAVNO! Ne smeta Vojin Mijatović koji je rat proveo u Beogradu i koji je bio Dodikov čovjek da bude potpredsjednik Federacije BiH, a smeta Bandić iz Trnova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imaćeš glasove svoje porodice. Uže, ne šire
Koldzo, dok je bio nacelnik nije toliko lose radio. Narucito ako poredimo s ovim sadasnjim uhiljypom, ili prethodnikom, a oni koji zive u toj opstini dobro se sjecaju sta je prethodni "uradio". Izbore je izgubio samo zato sto je bio clan zelenih. Imao je par dobrih projekata od kojih su dvorana, Bosko Buha, pa na H. Brdu ambulantu.... Daleko od tog da je dobar, ali kad pogledam ostale.... Bas ne znam kome glas dati.
Bože koliki su apetiti pojedinaca, pa zar se nisi već nakrao dragi Koldžo, što je previše, previše je.
Ovaj umjesto da je u zatvoru on kandidat za nacelnika opet
Pa Tanovic je najavljivao da ce otkriti njegov kriminal i na tome je dobio izbore. I sta bi? Gdje su ti podaci? Za zatvora je i Benjamina s obzirom kako krshi pare i kako ce jos skrshiti skoro milion maraka za novogodisnju noc. Ili je ona izuzeta od zakona?
Muamer je cijeli svoj život bio a i sad je u velešićima. Komšija za poželjeti. Iz čestite porodice. Uzor nama mlađima. Sreća pa mi mladi vidimo šta se dešava oko nas a vi iz trojke možete samo ušima mahati . Vaše je prohujalo
Vidjet ćeš kad Muki sve pomete inshallah. Najbolji kandidat ubjedljivo. Kakav ti i ona karićka.
Kako te nije stid. Pa ti sam nećeš za sebe glasati. Da se ovca pojavila na listi prošli put mi ,građani bi za nju glasali a ne za tebe. I ako smo grdno pogriješili što se hasana tiče
Ide Sarajevski dogovor SBiH, SDA, DF, Koldjo tvoje je proslo, Benaminja ne zivi u nasoj opcini kupila je stan od 300 000 KM u centru, Bandic je za vas institucija
Ma ba pare se tu vrte , nema da se sam predaš. Bitno je grabiti a ne davati .
Najbolji načelnik u N Sarajevu bio. Izgubio je samo zbog SDA. Naravno da bi nam došao izvjesni Tanovic koji je samo pobjegao od kolone. I željeli smo Nip. Eh, šta smo dobili vidimo danas.
Samo NAPRIJED.
Koldzo je tu da pogura drugaricu baklavicu.Zna i on da nema sansi
pa zasto onda vi zeleni trazite da odustane ako ste tako sigurni u sebe
Bravo Koldzo ,ne za Bljandica
Koldzo, tvoje je proslo. Neces dobiti izbore 1000%. Slazem se s porukom da treba da se povuces.
HALOOO SDA botovi nema panike svakako gubite izbore.
Koldzo je institucija za Bandica...Treba Bandic da se povuce u korist Koldze.
Naprijed nazad nemam đe