Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
penzionisi se covjece cuvaj unucad zar ti to nije dovoljno
to treba rec halidu genjcu
Gospoji to reci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja Bandića znam dok je prodavao police osiguranja za Bosna osiguranje. To je jedan neinteligentan čovjek vjerovatno s lažnom diplomom ali takva je i gradonačelnica i općenito puno je takvih. Koldzo je korumpiran lik s brdom nekretnina od Sarajevo Towera pa dalje ali imao je o neke rezultate.
Ona barem ika završena 2 državana fakulteta, nisu kupljeni, državni, završi ti 1 gdje te milion puta obaraju iako razvališ ispit...
a koldžo ko fol nekoga vodio...neg šta je sa rent a car za 90.000KM tanovićem? bitnije još šta je sa auta kupljenog pardon iznajmljenog našim parama?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
moj Koldzo, eno Vlakovo puno "nezamjenjivih".
od svih izdajstava najgore kad te izda k i t a iz vlastitih redova
Poslije respiratora, diplome, izjave "ja i", i milion drugih afera samo neko ko ima koristi od ovakve SDFA I SBIH može glasati za njiha...
Jel' ti dosta ti familiju ???!!!!
SDA imala većinu do tebe a ti vidi kako si je ostavio, još se i kandidirao.
You right 100% Koldžo.
Jeli i on srednjo skolac?
Koldzp supermen,a da nisi imao potporu SDA nikada ne bi postao gradonačelnik.SDA vas je sve stvorila a sada glumatate eksperte i pametujete, a u stvari i pozadini svega je borba za vlast i hranjenje individualnog prenapuhanog ega.
Čovjek je i sam rekao sa kojim kapacitetom je preuzeo SDA a kako ga je ostavio. Još se gospodin i kandidirao, ima li iko da će glasati za ovog "gospodina"?
dosta i tebe više a i genjca
Zbog njega bukvalno SDA izgubila Novo Sarajevo.
Ovaj nikako nebi smio biti na slobodi... Zivi dokaz kolika legla korupcije su Opcinski i Kantonalni sudovi i tuzilastva u Sarajevu. Daleko najkorumpiraniji u drzavi, kompletno ovisni i pod sapom SDA.
Ma koja je ovo mustra od čovjeka ... Nikad dosta. Idi u penziju.
Svaka čast Koldžo.Oni podržavaju bezličnog Bandića.
SDA demokracija. Lutke od krvi bez trunke ideje.
A koliko si ti pokrao za to vrijeme