Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta su mislili da tek tako mogu krsiti zakon? sta li se sve radilo a da nismo znali..
@FlavorPlus1 Hahaha sto Dino trpa malim zelenim termitima i ostalim izdajicama građana kantona Sarajevo! Trpaaajjjj
Kolegij Skupstine nije zakonodavni organ, vec radno tijelo koje samo uvrstava po rednom broju tacke dnevnog reda koje ce se razmatrati u Skupstini Kantona Sa i to radno tijelo ne moze diktirati niti naredivati Skupstini kao zakonodavnom organu koje ce tacke dnevnog reda rat!atrati i staviti na skupstinsku rasprqavu. Ovaj kolegij ce biti krivino odgovoran, sto je naredilo Skupstinskim sluzbama da ne rade po zakonu i bit ce procesuirani krivicno svi koji opstruiraju zakazanu Skupstinu Kantona.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Hahaha sto Dino trpa malim zelenim termitima i ostalim izdajicama građana kantona Sarajevo! Trpaaajjjj
Valja tebi Adzija ici,nije sila Bogu mila,dzabe se koprcas.....
Smjiljo Smiljo...uvazena doktorica radi sitnih interesa postade sramota od osobe...smiješna mislim i sama sebi...kao da ćete sve ponijeti sa sobom u zemlju...neka te je sramota Smiljana!!!
Poceo Dino da koristi SDA-ovske marifetluke,...Dino,Dino mangupe.
Ako kolegij odlucuje kada ce se sjednica zakazati i koje tacke,a vecinu u kolegiju ima Konakovic i komp. onda nece nikada zakazati,
Sisi odavno pokazuje znake neuracunljiivisti,samo što na to niko nije obraćao pažnju.
Ova takozvana Nasa stranka od cetnika Bajica, samo sije zlo, al to ovaj neobrazovani narod ne zna, hajd sto se prave da su kulturni al sto su neobrazovani bruka jedna.
Siledzijo,sjasi.
Sramotno, antidemokratsko i krajnje zabrinjavajuće je odbijanje krnje “frankenštajn koalicije” da mirno, u skladu sa zakonom, odstupi s vlasti u Kantonu Sarajevo i prepusti je novoj demokratskoj većini.
Hajde manjino sjasi.Uzurpatori vlasti,dosta ste provodili silu,uzeli ste koliko vam je trebalo za ovu godinu, nista niste uradili,vratite vlast onima koji su je legalno na izborima osvojili.Sikter .
Vlast koalicije Konaković-Kojović ne samo da više ne posjeduje bilo kakav legitimitet, ona je izgubila i bilo kakav legalitet pa se stoga bilo kakvi daljnji pokušaji ostanka na vlasti mogu smatrati direktnim napadom na ustav, demokratski poredak i prava građana Sarajeva. Uvod u mračno doba diktature?
Fight, fight, fight...jerry,jerry,jerry
Sjaši Konakoviću, pusti EZDEA da useli
Jedva čekam izbore..
ovo ne smije proc incko mora reagovati ovo je nezakonita sjednica i vjerujte pokusaj udara na glavni grad a samim tim i na drzavu stranke nastale 90 ih nikako da shvate da je njihovo proslo i da ih narod nece jer su postale ,,MAFIJA,,
SDA ce napravit koaliciju i sa teroristima samo da bi bila u vlasti, samo tako mogu vratit pare ljudima koji im finansiraju kampanju