Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za kanton koji nema kilometar autoputa ili brze ceste, prevelike plate i prevelik broj nekakvih izmisljenih funkcija. Kao da smo New York od 20 mil stanovnika........paraziti
Sve cool samo odakle ti NY ima 20 miliona osim ako nisi mislio na drzavu
8500 KM Umihanic dobija mjesecno dok nam influenseri mole po Tik Tok i Instagram da se skupi novac za Onkoloski odjel. I kad se novac konacno skupio dodje Umihanic i presijece vrpcu bez da i pozove ljude koji su skupljali novac i donacije!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato ova država ostaje bez omladine i pravih stručnjaka
I stariji i mladji. Ja sam prije 5 godina napustio prejaku drzavnu firmu u kojoj sam radio 18 godina. Imam i skolu i sve ali stranke, dovodjenje sa strane ljudi itd. Otisao u SAD kod rodjaka 3 takve firme se borile bukvalno za mene. Radio za njih 3 godine zaradio sad radim privatno cak i u BiH a ta firma me ponekad zove u ispomoc da tako kazem. Ovdje me nisu htjeli saslusati.
Aha a ne idu zbog onih u Kantonu Sarajevo?
Ne znam u cemu je fazon, svi politicari imaju kao neke kredite??
Iako ovo treba da su javni i dostupni podaci ovako se samo za politiku lijepe pohlepne nekompetentne budale koje onda moramo godinama da trpimo.
Plate u agencijama i preduzecima u drzavnom vlasnistvu su bezobrazno velike, a ogroman broj zaposlenih savjetnika i slicno je apsolutno nepotrebno i tome se treba stati u kraj
Zbog ovakve nepravde, iživljavanja lopova i pljačkaških državnih zakona koji ovo dopuštaju, nadam se kraju ove nenormalne države BIH koju više ni najmanje ne poštujem niti volim.
Kod nas auto 190 000 KM i mjesecna placa pretvoreno vise od 3000 mjesecno, ja se sad dvoumim dal da idem u Njemacku il' da ostanem, za ovdje mi nije potrebno ucenje jezika za posao, samo treba da naucim da lazem, ipak cu ostati ovdje, moze se fino zivjeti od ovoga naroda. Ima li neko mozda prirucnik za brzo ucenje laganja, ili se moze nauciti gledajuci samo sjednice i goste u emisijama?
8500KM svaka cast ja bi tim ljudima cestitao na uspjehu. A na narod koji je to dozvolio samo PUUUU
Ima li gdje Smaje sa 4.razreda onovne
Ma bice akbda stara narodna, najbolja.
Plata 50.000 a stednja 20.000 hehe
Ma to je samo za kafe tko od njih radi za platu???
A u KSu?
Javne od 2019, samo proguglaj ili stvarno nisi imao pojma?
Vidi se na facama da su bas potencijali veliki
To su te zlatne kašike za podobn...
Nesto ovo sitno, sve kobajagi imovina iz nasljedstva i automobili. Kesh se ne prijavljuje. Ono sto je krajnje sumljivo jesu ovi likovi sto imaju stednju a onda u istoj banci dignu kredit na koji placaju kamatu.
Velika je razlika primati ili dobijati platu, ili je zaraditi..