Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj boze staviti jos koju opciju u anketu. Ja npr mislim da nece nikad ispuniti jer vladajuci moroni rade u talu da to sprijece kako bi mogli nastaviti hapati po svojim vilajetima. Gdje da kliknem? Cuj jedina opcija za "ne" vezana za "EU treba umanjiti zahtjeve", kao nije do nas, do njih je hahahaha
Mi ako šta budemo ispunjavali, trebamo ispunit zbog sebe, a ne zbog Evropske unije. Ulazak u istu bi samo donio nove probleme. Vidite kako velike sile zajedno sa Bugarskom ucjenjuju Makedonce, takva sudbina bi i nas mogla čekati.
Pa sta te to cudi...nama su uvijek drugi krivi za sve, dok zuljamo guyice ispijajuci kafice i nargilamo do besvijesti
Ne moze se ocekivati da stranke ogrezle u korupciji bilo sta urade da bi ih se pocelo kontrolisati iz EU. Dugme za reset sve je crvenije.
samo u nas ima korupcije i nigdje više na svijetu... mi smo posljednja fleka korupcije i pri tom su nam apsolutno svi korumpirani - izuzetka nema. Ostale države razmišljaju da ukinu pravosuđe jer bukvalno nema više razloga da postoji jer su toliko nekorumpirani
mi možemo samo da sanjamo o EU, pa čujete li baketove izjave u zanjda 3 dana, pa američka ambasada također skontala o kakvom je liku riječ.
čuj u eu a preglašavate hrvate. vi bi jednom gzc. na dvi stolice.
Kao da je bitno, i da imamo uslove ne moramo biti primljeni...nama je bitno da udjemo u nato radi trajnog "mira" a ostalo je manje bitno...ko hoce u EU lako može i da ode.
Jao ponudjenih odogovora u anketi, pa jeste li vi realni. "NE, EU treba smanjiti zahtjeve"? Valjda bi prirodno za nas bilo "NE, BH politicari MORAJU RADITI MNOGO EFIKASNIJE!"
Koliko Srbi, Bosanci i Hrvati mogu uraditi dobra jedno za druge, toliko nikad nece moci niti htjeti uraditi za nas niti zapad niti istok.
Jedini spas balkancima je EU . Ko ne vjeruje neka ode par dana u rusiju.
Nismo ispunili osnovni kriterij. U statutu EU piše da se u članstvo primaju suverene države. O protektoratima, u kom vladaju strani ambasadori ne piše ništa.
Došao da pročitam po brojevima šta prestavlja 14 uslova i na kraju mauhunaga
i da ispuni (a nece) nikad nece uci
.....Maa de baaa 👉😎🤬🖕🖕🖕
Kad Bosna krene teći na jug, a Neretva na Sjever - e tad će se složiti rogovi u vreći (čitaj: političari) i BiH će dobiti status... Moja procjena je 2052. godina. A i to je optimistično.
Ne treba nam EU
Ti groma imamo 14 zahtjeva pa šta smo radili tolke godine
A da sad sam se sjetio prdili smo u prazno
Uz transgendere, lgbt degenerike koji vam vrebaju djecu, zelenu agendu koja zabranjuje fosilna goriva te uzgoj stoke što znači da ćete se smrzavati i jesti insekte i GMO smeće najgore je redovno pelcovanje otrovnom mrna genskom terapijom koje se nastavlja iako su pelcovani sa svakom novom dozom sve bolesniji!!! https://epoha.com.hr/2022/07/29/kaos-u-austrijskim-bolnicama-cijepljene-osobe-zarazene-covidom-doslovno-zatrpale-odjele/
Uputstvo za korištenje klixa: 1. Pročitati naslov 2.Otvoriti komentare 3.Trehnuti mobitel od zid
Hvala veoma korisno
Nece nas primiti nikad a mozda ni tad. Nisu nas primili kad smo bili Amerika za Rumuniju, Bugarsku, Poljsku… a kamoli sad kad smo anus Evrope