Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjeruje niko vise doktorima hehe...
Moji vakcinisani i opet bolovali mobile i sva djeca u komsiluku isto.Nismo proglasavali epidemiju ,5 Dana i prodje. Ne dite paniku po' prepotuvi cika bilija i slaufa smrada
glupane da nisu vakcinisani imali bi tezu klinicku sliku
Kakav si ti glupan za Oskara
Nešto ne vidim da je se bog zna pisalo kako je beba od mjesec dana u Brčkom umrla poslije vakcinacije! Zdrava bebica nije nista bolovala,vakcina i nema je vise.Šta ćemo sa tim roditeljima sada? Koja prava oni imaju? Hoce li ko odgovarati za nasilnu smrt od vakcine? Kada država i doktori preuzmu odgovornost za ovakve slučajeve onda cu imati bilo kakvu sigurnost. Do tada nabijem i vas i vakcine i plaćene medije!
Onaj ko prozivi gadno iskustvo od MRP vakcine razmislja drugacije . Nazalost prozivili smo takvo iskustvo u porodici . Dijete koje je bilo potpuno zdravo je pretvoreno u biljku odmah nakon MRP nuspojave. Unisten zivot djetetu unisten porodici. I sta sada da ta porodica misli o tome ? Hocemo i dalje misliti da je MRP ok? 13 godina poslije ima dijete u zivotu kao biljku a od doktora imas " moguce su nuspojave" .
Koja propaganda
Poslije rata ,hvala bogu sto sam otisao.Nepismenost,seljakluk ,krkanluk,papanluk otprilike 60 % u BiH. Pozdrav svim normalnim,pismenim,skolovanim mojim Bosancima iz suncane ,tople FLORIDE. God Bless 🇺🇸
Zasto bez razloga napuhavate situaciju,ne postoji starija osoba koja nije preboljela ospice i svi ce je preboljeti kad tak,napomena bezopasna je
ima
Antivakseri su glasni,a u principu su nekompetentni i derogiraju nauku. Veci je rizik voznja automobilom, obzirom na statistiki, ali opet svi sjedaju u automobile i voze se. Steta je ogromna, jer veliki je rizik da nam se vrate davno zaboravljene bolesti.
Kako mislis vrate? Te bolesti su tu, samo se ne prenose na vakcinisane
Hvala Bogu pa se nikad ne odlucih da primim vakcinu protiv COVID-a :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi okanite se navijanja za i protiv vakcina.To je pravo pojedinca da odlučuje unutar svoje porodice.Vakcinacija je ozbiljna stvar kojom rukovodi ozbiljno društvo.U bivšoj državi sve vakcine su se proizvodile unutar države ,također i serumi.Sve je bilo pod strogom kontrolom.I znao se red.Sad imamo situaciju nakon pandemije kojom su upravljali korumpirani i sumnjivi tipovi.Preko sumnjivih kompanija.
Izvini, kazes "sve je bilo pod strogom kontrolom i znao se red". A cijom to kontrolom? Ko je uopste mogao da se u takvom sistemu usudi da protivrijeci? Vakcinisite djecu, 2024. je godina balvani.
Ajd prestani gledati Youtube i ne kenjaj matere ti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tuzla je znači rasadnik budala koji se obrazuju na ju tjubu i tik toku.Stoljeca razvoja medicine je obični idiotizam jer tako kaže neki glavonja sa milionima 'pregleda'.Ne vakcinisite vašu djecu jer će tako biti kontrolisani a vi sami idite u rat jer taj level igrice još niste prešli .
Cerkez kaze da su na pragu da proglase epidemiju morbila u FBiH pa eto skontajte
Ma mediji su cudo!
ovi kazu nema panike svi su dovoljno vakcinisani, a prethodnih dana frka trka niko nije vakcinisan :)) upalise se komentari na klixu kao kvaran zub