Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato ujutro od 7 do 9 kolaps niz Vraca. Sirotinja krenula da zaradi pravu platu pa da iza 18h navecer ruzno prica o lijepoj domovini i gradu u kojem hljeb zaradjuju. Vise ih radi po institucijama nego nasih ljudi, a kod njih naravno da je to neizvodivo. Jedna radi u frizerskom, za 11. Juli objave idu raduj se srode a kaze ne bih radila na Palama za 5 stoja nisam luda. Sami smo sebi najveci neprijatelji
Kad zastupnici Naše stranke u Parlamentu FBiH Miomirka Mila Melank smeta ezan to je ko biva ok u Sarajevu.
A stvarno zasto se onim putem toliko ide. Ja nisam iz Rajvosa ali ja uvijek preko Stupa idem jer mi ona nizbrdica iako mozda blize bas bezveze djeluje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa trenutno u RSu traje otimanje bošnjacke zemlje, klixe kad ce neki istrazivacki tekst o tome, ukratko odlucili ljudi da se ti moras pojaviti i potvrditi da je zemlja tvoja, ako ne dojdes uzmu ti je
Ja, i?
Gora je situacija u FBiH za Bošnjake nego u RS. Ako ćemo realno pričati, pripadnika srpske nacionalnosti gotovo i da nema u javnim ustanovama FBiH. Možda nisu na odlučujućim funkcijama ali su i dalje na budzetskim jaslama.
Sve su im to sda i izetbegovici davno aminovali...
Šta ste očekivali!! Alija vam je potpisao ovu mahnituru !!,, i legalizovao g.e!!
A trojka ih pustila sa pala i lukavice u Sarajevo na posao Više njih radi u Sarajevu nego Bošnjaka u komplet rs
Ovaj procenat stanovnistva tesko da ce da pije vode jer su daytonski principi zasnovani na drugacijim odredbama.
Nesposobni. To se vidi u kasabi.
Nažalost alijina zaostavština koji je forsirao sa ostala dva UZP-a upravo ovakav položaj za Bošnjake koji je da apsurd bude veći više diskriminisani nego u rs-u a to što su neki Bošnjaci na položajima samo pokazuje lažnu sliku o većini Bošnjaka koji su pobjegli glavom bez obzira!
Nema ko da radi.
Bošnjacima je dovoljno da Hrvatima podvale Komšića, nije bitno za institucije u Republici Srpskoj.
sami sebe ponizavamo rasuli su nas na stotine stranaka i sad kuku majko
To je zato što Bošnjaci propuštaju, treba se držati zakona, Ostali pljuju po BiH mrze BiH , a drage su im pate od BH institucija.
Ovo je tuzno kada vidim manipulaciju jednog medija. Morate objaviti zaposlene i u Federaciji pa ona na osnovu svih parametara donositi zakljucke. Samo trujete narode.
Pa u FBIH je još gore na štetu Bošnjaka. Hrvata je u FBIH cca 20% a uglavnom su paritetno zastupljeni kao da ih je 50%. A da ne pričamo o kvalitetu njihovih "parali" ministarstava. Od Dejtona do danas nijedan Bošnjak nije nikad bio ministar finansija ni na jednom nivou. O državnim agencijama da ne pričamo. Imate drž. agencije u Z. Mostaru u kojima nema nijedan zaposleni Bošnjak.
Mi smo robovi u vlastitoj državi
ma hajde samo nek ne puca
Diskrimisani su svi koji nisu s miletom u talu