Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojih 15 dana, kad se sve zna, sve u prdekanu od Novalica pa na dalje, sto je dosta - dosta je... Fikreta Dedica zatvarate zbog 3 metra drva a ovaj drugi uzima milione ..fuj koja ste vi bagra..i da budes patriota,za sta,za koga ...
Fikret je u ovom lancu obični diler. Treba pronaći vođu kartela ili ti klaster po Koronaškom rječniku.
Napravis prekrsaj, odmah te razrijese (tako i treba), ali maznes veliku lovu, tu idu komisije, vijeca, i razno razna zavlacenja i razvlacenja pameti, a u konacnici nece biti nista. Zakljucak, kad krades, kradi na veliko, samo tako se isplati, a i ne odgovaras.
Dajte pare narodu pocrkasmo...pogotovo eres se raspada...spašavjmo narod zavedeni isprigramirani
Raći te to nikom ne treba...dajte oare narodu kreteni...pocrkasmo i bez korone debilčine programirane.
Ljudi, piši propalo. Nema ništa od ovoga. Nit će ko odgovarati za ovo, nit će zatvora vidjeti.
Dzaba komisija sta moze komisija ako tuzilastvo ne radi posao i sud
COJK KAZE DA CE NAPUSTIT DRZAVU,mislim na MALINARA. Odradio je dobar posao..Boli ga racku s par miliona.... A OVDJE NAROD PAR DANA PRICA I SVE SE ZABORAVI... ZATI SE SVAK SPRDA FADIL I KOMPANIA.... GLASAJ TE ZA TAKVE....CJELA TAAA ISTOCNA BOSNA GLASA ZA NJIH...
Kvalitet malina-respiratora ce provjeriti vulkanizer Spasoje iz Trebinja.
Mogla bi, al' neće.
muniri prvi dan covida doslo brasno ulje i hrana na šip, da joj vidite terenca... e moj narode
Student nije zapalio žito!
Previse filozofije i pitanja!! Gdje god je komisija nema naprerka
Haha jesu ih otvorili....mozda su maline
15 dana za odgovore, a sve skontali za dan
Neće niko nikad odgovarati,ko što niko do sad nije odgovarao..Kod mene komšija kladionicu opljačko,2 godine u Zenici ležao,jer mu babo nije mogao platiti da ne leži...Kod nas robija onaj ko nema dovoljno da potplati tužilaštvo,sudije..Ko se nada drugom scenariju,budala je...velika!
SVE ĆE ISPITATI Komisija Doma naroda FBiH bi za 15 dana mogla imati odgovore o nabavci spornih respiratora ---- Ovdje j*be lud zbunjenog. Izgleda svi u lancu znali sta rade, svi "dobri" u pranju para i sada svi igraju, dobro uvjezbane, semanticke igrice rijecima i prebacivanje vruceg krompira iz svoje ruke u tudju.