Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam i nemogu da vjerujem kako pojedini samo komentarišu ništa ne pročitaju, vama je znači ok da covjek bude izabran na izborima i u toku svog mandata posao koji prije radi stavi u status mirovanja, pa se bunite nema posla, kako ce i bit kad 4 godine mu miruje posao pa kad se završi mandat lijepo se vrati na posao osvrnite se malo šta ljudi donose i usvajaju
DF je jedina normalna građanska stranka.
Ko još DF shvata ozbiljno. SDA ima partnere HDZ i SNSD. DF je tu samo onako.
Jel to DF radi protuustavno.
Igra li Zeljka veceras u Beogradu..
nista novo osovina čović dodik
Ma ja samo vi odbijaj te da mjenjate zakon o javnim nabavkama. Mozda pocne novi val covida,mozda se budu morali novi respiratori ispod zita nabavljat,bas kao oni Malina Respiratori Fikrini.