Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kojem parlamentarnom tijelu govori ovaj radikalni HDZovac, koji nezna jel poš'o ili doš'o, pa to je HDZova komisija.. Kakvo skretanje pažnje.. Daj više, ne kažite narod.. Evo šta kaže Nikšić: https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/aktuelno/niksic-sta-nas-mlavite-vise-pustite-nas-da-ispunimo-svoju-obavezu-prema-hdz-u/189126
Kriminalna HDZ se previše raspojasala. Moglo bi uskoro biti bolnog pada.
Ima li išta da možete uraditi bez OHRa?
Vrtuljak valja živjeti s ljudima i poslije mandata.
Ko bajagi komisija ganja zakonitost - ali samo onda kad ih potjera A. Ambasada.
Hvala ambasadi na intervenciji, inace bi trojka ovo pustila
Za Njivu i Dritka konkursi, tenderi i pravne procedure ništa ne znače. Oni se drže starog pravila ex Srbijanskog premijera Nikole Pašića (iz 1920. -te): "Primjena zakona nije za nas, to je za protivnici!"