Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAŠ, Da vidimo je li ovo Dno koje smo datakli ili ima još!?
Ima jos kad te Uvedu u Otvoreni Balkan odnosno Veliku Srbiju !
jos da trojka isporuci otvoreni srpski Balkan i zaslužena penzija !!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Saša škoda magazinovic kako vas sjebaa lik ahha populista
Svi smo vidili danas Dinnu kako savijenih leđa izlazi na press. - Dinno, Edinne imate li vi ista dodati? - A mmm...vvv... - To je to. Idemo! Hahahahaah jedva cekam Dinu veceras na face kod Senada da legne u fotelju i galami i lupa se u prsa.
Ovi trojkaski srbi su dali financije Dodiku. Ovo je potpuna izdaja drzave! Da li su svjesni gradjani FBiH da ce poceti od danas vracati kredite RSa?
ništa nije jasno mi za zakone po EU standardima dajemo ustupke ministra finansija, ako ostali ne žele zakone nećemo ni mi ali nema ustupaka ni pedalj. u Vijeću ministara odlučuje predsjednik Hrvat i zamjenik Srbin a nas preko 50 %
Neka nam je Bog na pomoći
Fuj Selim se iz ovog jada od “drzave”
haj nećemo li makar korak naprijed
Trojka kapitulirala....
Erdogan jucer natjera Dodika da izadje sa zastavom Bosne i Hercegovine na sastanak a nasa stokaa trojka izdajnicka razgovor danas samo pred grbom rs..
Ma ja Trojkaši dadoše sve živo tečićima i Amidžićima a svo vrijeme su lagali da nema izglasavanja Amdžića - a sada Dodik ima PARE i SIGURNOST pod svojom kontrolom.
Ovi trojkaski srbi su dali financije Dodiku. Ovo je potpuna izdaja drzave! Da li su svjesni gradjani FBiH da ce poceti od danas vracati kredite RSa?
Koliko vidim samo su amandmani Naše stranke usvojeni dobili zeleno svjetlo MZ, a Dodikovi, tj. SNSD-ovi nisu. Džaba kmečite zeleni termiti.
Bravo NS!
Dodo svaka ti čast!
Jesu li prošli SNSD-ovi amandmani? NS-ovi jesu.
Koji cirkus. Tačno se vidi koje nepovjerenje vlada i samo se gleda ko će koga da zajjebe. Krkan to radi prefrigano a našima same gaće spadaju samo neka su u vlasti.
Naša stranka radio ozbiljan posao,Dodika je dole pred svršen čin.On mora jačati državne institucije
Zasto Dodik forsira samo jednu pjesmu od Mirica, ne moze nam niko nista, zasto nikad ne pjeva zivjela zivjela ljubav