Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ovim momcima! Ali je sramotno da se skupljaju donacije za bolesne, a vlast milionce da za luksuzna vozila. Apsurdistan! Momci vama kapa do poda! I hvala Bogu na insanima, da se djeca i doktori i medicinari ne kuhaju na +50. Ali zato klime u limuzinama sibaju. Strasno.
A Nermjn Nikšić i naš dobri pošteni patriota Vojin Mijatović naruče dva Tuarega po preko 100000 KM, hvala Bogu ima plemenitih ljudi, za razliku od ovih političara.
Narucivali su i oni prije njih pa nismo makeli prstom. Do nas je.
Svaka cast momci
to su ljudine.. a vlasti neka se stide..
bravo fatici jel ovo onaj edo sto nije htio lijecit onu djevojcicu?
Aferim Fatići
Tako se to radi,kad imas dobar prihod doniras da i drustvena zajednica ima koristtreba donacije urediti i olaksicama na porezu..pitajte te institucije bolnice,domove zdravlja skole staracke domove sta im treba i onda kad mozete donirajte
bravo, svaka čast
HVALA TROJKAAAA!!! Nastavite kupovati sebi skupocjene automobile i krasti lovu iz budzeta,a dobri ljudi neka donacijama obnavljaju bolnice.
A šta je SDA obnovila, možeš li mi elaborirati?
Bolje da ste Niksicu i Vojvodi Vojinu kupili po jos jednog Tuarega
Svaka cast na gestu. S druge strane mogla se klinika malo pripremiti pa ako nista ove zahvalnice isprintati i u okvir ubaciti a ne a4 format u boji i kosuljicu. Smijesno i zalosno istovremeno. Firmi bht svaka cast , najjaci u drzavi
Sve sto je Trojka Preuzela to je Unistila
Bravo firmo, svako dobro vam zelim!
Ovim ljudima naklon do poda! Državo stidi se!