Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix- portal na koji dolaze najnepismeniji i najneinteligentniji stanovnici drage nam BIH. Dno...
Ti si jedan od njih takođe ili
NAKON OVOG POSTA SAM DOBIO BAN. PO LAJKOVIMA , NE VIDIM DA SE NEKO NASAO POSEBNO UVRIJEDJEN, VJEROVATNO JE ADMIN JEDAN OD RIJETKIH.MOZDA SE PREPOZNAO U OVOME?
Kako je Djole mrzio podmukle izdajice...
Drz se ti one pjesme “Kad odem”
Neko pijan zivot lakse odrobija....primjeren stih za tebe.
Mogu biti i ja predsjednik kao ovaj Komsic, samo neke telegrame šalješ, malo uz Bakirove guzove se prislonis, onda opet neki telegram i tako 4 godine a plata na vrijeme...
Ti si veliki gubitak čini mi se postao i za sebe i za druge a bićeš dobitak ako odeš i niko me nećeš faliti
Zbog takvih kao što si ti ljigavče i tebi sličnim političkim ku.vama, lopovima, msnipulatorima i uhljupima, Đole je napisao pjesmu " Dno Dna". https://youtu.be/5H3mZmRwNnA
A ti si gubitak što si se rodio
Kao i za Bogičevića ti se petljaš sa komentarima u vezi istinskih gromada . Zar ti stvarno nije jasno da su se Balaševiću gadili tipovi kao ti koji šire mržnju među ljudima samo da se dodvori gazdama koje ga plačaju foteljama . Alkohol ti je isprao mozak , više i ne znaš kolilo si jadan . Odjebi od normalnih ljudi , drži se papaka kao što si ti .
Idi polazi mu cvijece, svakako samo to i radis
Komšiću, Đole prezire ovakve kao što ste vi, Džaferović, Izetbegović, Čović, Dodik, Vučić, Milanović... Nekima je bolje da šute jer ne pripadaju tom društvu.
Komšoglu ne prdi i ne mijesaj politiku
Nocas ce kavana da place....
Svi smo bili i bićemo klinci za tebe. 😓
Sejdo, u kafanu i suti
Ti se našao uzet u usta Balaševića. Ljigo nepopravljiva.