Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko zvani budzetski parazit i retrogradne SDA satalit.
Ako ces se boriti ko sto si se borio protiv Peljeskog mosta nek nam je Bog na pomoci...
Taj satelit je vise uradio posla nego SDP, svi ste vi zaboravili sta je SDP radio, kolko je krao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti si prošlost
Zeljko 2022 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜️⚜️⚜️⚜️
tješi se, ujo
alkose komsologu jel ti kontas da je ovde bio rat? i da bi se taj rat okoncao potpisan je dejtonov sporazum. Jel vi to ne znate ili se samo pravite mutavi? Ne mozes traziti nesto zbog cega je i bio rat bolan, vi ili ste glupi ili re tar dirani.
Politicka scena BiH je ko vrtuljak samo ide u krug i uvik isto
Mongoloid koji je unistio ugled BiH u svijetu
Nek prsnu napola stranci koji su ovdje drzali embargo i podrzavali genocid. NIje ovo njihova prćija i neće bit po njihovom.
E moj komšiću, ti si prošlost, sramotiš državu i stvaraš neprijatelje u europi bez potrebe. Sam sebe si uništio, a mogao si drugačije.
hahaha kakvi luzeri, pa neće vam on nikad prestati bit predsjednik, sve dok ne dotjeramo dotle da SAMO on bude.
Stranci dolaze iz gradjanskih demokratija da nama nametnu diktaturu etno oligarhija....i to pokvareno jaje prodaju pod demokratiju
jel ti kontas da je ovde bio rat? i da bi se taj rat okoncao potpisan je dejtonov sporazum. Jel vi to ne znate ili se samo pravite mutavi? Ne mozes traziti nesto zbog cega je i bio rat bolan, vi ili ste glupi ili re tar dirani.
Ne mogu ja reć da je Željkica potpuno beskoristan .On dođe kao WD 40 ..Recimo , neki dan popravljam sinu biciklo i ne mogu odvrnut pedalu .I sjetim se Komšićeve familije ( znate već na koji način) a posebno Hrvatskog dijela familije i I pedala se odvrne ko podmazana.Čudu.Slijedeći put ću mu se spomenut srpskod dojela.Da vidim koliko je to efikasno.
Obraz ti je đon
Poltron!
Ovaj treba da ode sa političke scene. Kod Srba, Dodik bi trebao da ode jer nema takta i vređa druge u svojim izjavama. Kod Srba u Bosni je nenormalna korupcija što sam lično video.
kod srba je sve gnjilo i genoc.idno. otkud ti to da porediš ovog gospodina s divljom hordom čhetniteta?
Ti su komad budale
VP može lako dobit otkaz ako se dogovore naši da potpišu šta treba za ukidanje OHR-a.
Navodno je Komšić zamijenio u svom uredu Titovu bistu bistom Slobodana Miloševića kad je saznao da se Tito borio za federativno uređenje Jugoslavije, a Slobo za građansku državu i princip jedan čovjek - jedan glas.
...i DF je snimio svoju himnu: "Druže Slobo mi ti se kunemo, da s građanskog puta ne skrenemo!"
Gradansku islamsku mozete imati u manj entitetu. Federaciji
Manji entitet tj. greska Prirode ti je RS
Copy paste posljeratnih predizbornih skupova samo ovo 2022 a ne 1996