Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslusajte ovog komsica ....Covjek se i na ovu temu oglasio...Kako je dobro unovčio zlatnog ljiljana...Doživotno ce se bavit politikom i pričat:Čula,rekla,kazala...Rekli su...nisu rekli..! Teme komšića:Plinovod uz savu..dačiću vruće...Pelješki most..dan drzavnosti...sejdić finci...Reko plenkovic..Fata Orlovic..peljski most...Dan atifasizma...peljski most...Reko Zoran Milanovic...crkva/dvoroste fate orlovic....i kraj mijeseca i 6 hiljada...Jadan je ovaj narod i drzava.
Sejdo mamura a cedo jovanovic slomio pola beograda i policiska kola.Kaze napala ga neka banda.Hahahaha.
Alkosi se udruzili i zacementirali na jakim pozicijama.Alkosi su nama zivot zagorcali.Covjek ne zna koji je datum ni godina a vodi drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hahahahahah.Oglasio se sejdo.Ne cudi me nista.Komentar suvisan.Ovaj sejdo zeljko komsic je prijevara vijeka.I on i cedo javanovic.
Koliko te boli Željko na svakom članku po maksimalan broj komentara napišeš. Boga mi sam htio da napišem evo kad sad onaj lafo NiP-ovac nešto napiše. Baš te boli Željko 😀
Sejdo sramoto jedna balijska....jebemo ti mater
Ti si Komsicu postao partner SDA mafije i vise te nista ne moze oprati. Kad si progovorio koju o milionskoj kradi na respiratorima?
zasluzila je tri zlatna ljiljana a ne jednog..herojina
Tačno,samo što neki u toj borbi strpaju 5 000 u dzep a nike se bore za džabe
A ne.! Primjer istrajnosti su Residat,Dunovic, Dzonlagic,Milavica,Senad Kapo i ostali ublehashi koji godinama lazu svoje clanstvo da ce im biti bolje a guraju samo sebe i clanove svoje porodice ! Nikad vishe glas DF-u i Komsicu !
Krivo FGR -ovcima i srbobalijanerima što Komšić nije stao uz razvaljivače BiH (M'tel koaliciju) i UZP-ove. Sve mu mogu halaliti ali stati uz temeljni narod - ne mogu.
Bravo ljiljane naš i budući predsjedniče!
Koliko se prica da su joj nudili milionski iznos da se Crkva ne rusi mogla je podmiriti i unuke. Eto sad nema crkve i doci ce iduci mjesec penzija 300KM i djeca ce dobiti plate od 600KM al bitno je da se nahrani inatom. Kako god crkva je nelegalno sagradjena i treba pitati one sto su je gradili sta su mislili. Dobro je i to da je radove izvela srpska firma da se izbjegne orgijanje ovako je to svedeno samo putem interneta.
Komsicu malo si pomjesao pojmove , ona se borila protiv drzave. Tacnije protiv onog sto joj je drzava oduzela
Hebala te drzava , sta me briga koje joj je ime, i kakva joj je zastava boje,ako meni ta drzava daje posao dobar standard, srecu i zadovoljstvo i da mogu npr. dva puta godisnje na godisnji odmor po 7 dana bilo gdje u svijeu!!!
Zadnji koji treba o pravu i pravdi
Komšić veliki Bosanac, patriota 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Javi se duh iz boce...Dugo smo te cekali...
Dobra mu frizura
Dobra mu frizira