Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od čega nećeš odustajati ? Redovno od podizanja desetina hiljada maraka plate a nula rada, najjači uhljeb je ovaj lik, ovo je idol svoj uhljeba ovoliko godina glumiti najvažnije pozicije u životu a ne uraditi ništa konkretno ovom treba kip podignuti
Pokazao si da se može uzurpirati tudje mjesto a sad će svaka stranka to raditi, pa ćemo imati Bosnjaka iz SNSD u Vijeću ministara jer je “legitiman “ kao sto i ti tvrdiš da si “legitiman”.
SRETNA NOVA 2023. želim vam od sveg SRCA
Mister, Who are you? Musliman?
To i lud zna da neces odustati od prijatelja Johnie Walkera. A za drugo tebe bas briga ljiljane zlatni. Kad bi se radila statistika sta je ko u BiH propustio napraviti u korist naroda ti bi bio broj 1 a Bakir 2. Koliko god ne volim Covica i Dodika oni ipak ne rade samo za svoj dzep. I narod nesto osjeti.
Znamo svi da se sigurno nećeš skinut sa državne dojke.
Ublehas koji prica istu pricu 15 godina, i uzima velike pare za to…
Naravno da nećeš, plata, beneficije, kombinacije, pa nisi lud da odustaneš.
Biće dobra rakija Želja, a ostalo ko ga ebe
Što bi od odustajao, ništa ne radiš para kapa ha, ja.. Ne bih ni ja.
E jest naš Željko trn u oku neprijatelja BiH,da je nevjerojatno.Borbu nastavljamo za izgradnju BiH,po demokratskim i civilizacijskim vrijednostima.Smrt fašistima, sloboda građanima.
Nas Bedem i patriota , Zeljko Komsic ❤️
Tako je predsjednice!🇧🇦
Ispade ko radi nešto, možda se mislio od šanka odljepit ali ne odustaje
Da sam znao da ces bit sa sda prevarantu ne bi nikad ti dobio glasa.!
Za jedan dio građana nema nikakvih izazova jer ne slave novu godinu, njima je znači isto... A za ove koji slave je svaka nova godina , pa tako i naredna , puna izazova što znači da je i njima isto. Znači isto nam je svima, sretna nam nova godina i želim vam puno zdravlja...a za ostalo se pobrinite sami jer ovi gore neće .previše im je izazovno