Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego na li se sta, hoce li Sejdo skakat s Peljeskog na povratku?
Dr Zlatan Begić: "SDP i trojkaši, pod palicom ambasada, te Čovića i Dodika, upravo prave veliku Srbiju i veliku Hrvatsku na teritoriju cijele Bosne i Hercegovine. U tome prednjače islamofobi sa 0% mozga, ali i ostatak daje svoj doprinos pristajući da bude dio tih struktura. Svanulo?".
Hoće kad ti popiješ Pralj kovaču.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko još ozbiljno drži do sejde niko u Evropi ga ne Jandrić ni za suhu šljivu
Mi!!
Mi koji ćemo glasati za DF.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljevicarima raznim puna usta multi kulti a mrze komsica...kao sta je uradio za BiH? Sta je uradio Covic?
Niko nije zglazo zbog nekog kao jedna ekipa zbog ovog
Europa nista dobro ne znaci.drustvo koje se zove Demokrstsko a zabranjuje hijab a promovise lgbt populaciju.organizuje javno spaljivanje svetih knjiga je put u propast
u tor botu
Dok si TI na vlasti Mi sigurno nečemo ni blizu EU pa se i ne brinem
Nista dobro Europa ne donosi.Putin je Gospodin za sve Europske celnike.covjek je zastitio sve vjerske zajednice.ljubi svetu knjigu koju Svedski Europejci fol organizovano spaljuju
Suverenitet? Koji bolan Komšiću suverenitet? Pa americki ambasador i visoki predstavnik su ovdje iznad ustava, formiraju vlast, smjenjuju, postavljaju kad hoce i koga hoce. Gdje to na svijetu jos ima? Mi smo obicna kolonija. Moj Komsicu koga ti vise zamajavas
Samo moj suborac Željko Komšić i DF dolaze u obzir na izborima u Oktobru, niko osim njih.
Westfield Samo naprijed, Željku se to sviđa! Dobija izbore na to što je Nedragan Nečovječić, pardon, Nedragan Nečović; ako se to izuzme nikada ništa dobro uradio nije. Njemu će biti super sa novom platicom od 7 milja naredne 4 godine u Predsjedništvu, a nama svima puno gore.
Ne izlazi Komšić u oktobru na izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U inat ovim StašamaU svih šest članova mojih obitelji daju glas DF u. Vidi samošto sa Poskok skripti botovi UZPa sebi nsmeću kao bajagi TOP KOMENTARE.
Ponovio si to 4 puta
bakirov glasnogovornik
Komšić jos ostao na braniku države.
Necemo dio nego sve
Najjasniji bosanski političar kada je budućnost BiH u pitanju. Veliki patriota, primjer ostalima. Na žalost nacionalne stranke uključujući SDA i to na prvom mjestu razvodnjavaju ideju Bosne.
pristankom na nacionalne identitete pod palicom zelenih smo pristali i na podjelu drzave nazalost! vidjet cemo cemu ovo vodi ali IDEJA GRAĐANSKE DRZAVE ne odgovara etno politikama pa ni najvecih samprozvajucih zastitnika od strane sdooooo. BOSANCI I HERCEGOVCI sve drugo je obmana od strane vlasti i na tome treba da se tezi!
Šta si ti sejdo do sada uradio , niko nije bolje unovčio zlatnog ljiljana od tebe , rezultat tvog rada , nula bodova.
camile zeni se vrijeme ti je
Za 50 godina ovaj će istu priču pričati a mi lagano nestajati.
Nema integracija bez suvereniteta
A koje su to vaše komšije u EU? Osim Hrvatske nemate nikoga u EU. Hrvatskoj ne treba niti pedalj vašeg suvereniteta jer ima i svoga na izvoz. Na žalost, Hrvatska će kao članica EU vlastitim novcima morati financirati BiH, kao što sada bogatije članice financiraju nju. U tome je najveći problem, a ova šuplja priča ima za cilj da ovaj gospodin prikrije svoju očitu nesposobnost.