Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik peče rakiju čekrčićima.
Legitimni boluje 🤣
Ljiljan sa grbom Bosne i Hercegovine na reveru 💚🇧🇦❤
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sejdo i Džaferović samo glume da su za EU, oni su za uvođenje šerijatskog zakona u BiH, građanska država je samo duda varalica da zavaraju sve oko sebe, prokuženi su....
Realno ova dvojica predstavljanju max 1,5 mil. stanovnika BiH
Samo nek se bavi onako kako se bavio Stipe Mesic i Josipovic. Dakle onako kako treba da se BH Hrvati okrenu BiH. Uostalom, i Mesic i Josipovic su bili predsjednici Hrvatske. Kapa dole ljudine!
Paja i Jare
Ove kese po licu i ova neljudska bezlicnost nisu normalne niti ce ikada biti koliko god ih nosali.
Visoki predstavnik u BiH dođe kao neki psihijatar koji je toliko svjestan bolesti ovog društva da mu je smiješno., A mi se onda divimo kad se u medijima i kaže da su oni za koje smo glasali toliko retardirani da mu nije jasno kakvi smo mi imbecili kad smo takve izabrali. I onda idu objave kako je Europa da zavede red u BiH, koje se završe na slobodnim razmišljanjima Bursaća, Svetlane Cenić ili nekom prostačkom forom Vojislava Šešelja.
Kakav folklor političara, predsjednika i člana predsjedništva BiH. Jedan kojeg su izabrali drugi kao kukavičije jaje konstitutivnom narodu u BiH i koji ne predstavlja nikog. Drugi koji popunjava mjesto glavnog hadžije dok ne dodje i koji se ne pita ništa.
Izgledaju mi tužno , kao siročići
''Krnje Predsjedništvo je imala još jedna zemlja . Nema je više . To ''krnje Predsjedništvo'' je bilo jedna od faza njenog nestajanja .
Moj Plenkovicu i ti svakome pruzas ruku, sad ju treba dobro oprati, mozda i otkuhati.
Naš zlatni ljiljan Komšić,jedan od najvećih Hrvata u povijesti odma poslije Josip Broz Tita. Moram da priznao da sam malo ljubomoran na Hrvate u BiH jer imaju za svog predstavnika ovakvog velikana.
Jao kako Ujke pjene u komentarima 🤣🤣🤣🤣😆
Podguzne muhe pričaju sa strancem na bosanskom. Hahahah
Kakav susret, sreli ih na hodniku i pitali koji k. vi radite ovdje razbijaci Dejtona i drzave!
Turisti iz BIH pozdravili Plenkovića na hodniku a Klix odmah priča o nekom susretu 😉
Da li je moguce da je ovo vaznija vijest od pocetka nove skolske godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?