Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam pod saksijom ključ je u kafani
@UserausBiH ...ne vjerujem da se komsic toga sam dosjetio...sigurno mu je neko sapnuo sta da kaze....
Gradi li se onaj most dole na moru?
Nego, gdje je snimak onog Komšinog savjetnika što urla: Srbe na vrbe!?... 😁🙏🙏 . Hajmo Klix
Sejdo zašto nisi u Grabovici da odaš počast ubijenim civilima Hrvatima koje su ubili pripadnici ABiH kojoj si i ti pripadao...zašto javno ne osudiš ovaj zločin.. zašto se ne pojaviš i proučiš šta na grobu male Mladenke koja je u trenutku smrti imala samo 4 godine
Zašto ovaj Komšić ne kaže nešto o onih 500 ISIL-ovaca koji su BiH državljani i čekaju izručenje, inače, njegovi potencijalni birači. Neka se malo pozabavi tom gorućom tematikom.
ZELJKO, KAKO IDE SA PIPOM???
Jest vala, svi te žele uključiti u svoju predizbornu kampanju, jer kome se ti prikloniš pobjediće na izborima u Hrvatskoj. Ti si se dokazao poštenjem, ko i radikalni bošnjaci koji su te izabrali.
ne vjerujem da se komsic toga sam dosjetio...sigurno mu je neko sapnuo sta da kaze....
Zoran Milanović & Sejdo Komšić = big shit
Gosp. Zeljko iako si ateista ciji izbor ne sporim nikada nisi smio i trebao podrzati Lgbt ideologiju pa umjesto da budes racionalan u pogledu te nelogicnosti i moralne devijacije postao si neracionalan i kao takav pao si na dno zbog politicke korektnosti.
komšo ti si car
komšic je gospodin
Fini Milanovic...kakvo je to dzubre i dvolicni bezkicmenjak! Tesko drzavama gdje su ovakvi u vlasti
Djubre poturceno, komentirao si Kolindu, Milanovica ne komentiras jer ste ista politicka opcija.
Čović je govno da odmah razjasnimo ALI po ovome je legitimno to da muslimani Hrvatima biraju predstavnika?! Onda bi bilo ok da i ja dođem u tvoju kuću, kresnem ti gospođu, uzmem ti lovu, išamaram djecu i to isto opravdam tima da je u redu da ti to uradim jer sam veći i jači (da se ne umislite,u ratu niste bili jači iako vas je bilo više jer da ste bili nebi muslimani ostali na samo 24%biH)
Pun sebe ovaj Milanović al eto, primakao se i njemu kraj pa blati komšije ne bi li koji glas nabacio..
Zajebo se Milanović, BiH je "poseban slučaj" a Željko Komšić je "big shit"...