Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ko se javlja. Ti koji si Emiru Suljagicu svasta uradio
Nesto ne vidjeh predstavnike Trojanaca na dzenazi
Tako je Komsoglu. A sad potpisi račun u kafani gdje si dao izjavu
Bla, bla, bla jeftini populizam Superhika....
Becirovic moze, sa duskom jurisic se u memorijalnom centru grohotom smijao
Niko vise ne pada na ove fore... Dali bi q... Za glas Evo vam q
Međunarodni sud pravde u Hagu 2007. godine donio je presudu u kojoj se konstatuje da je u Srebrenici bivša Vojska Republike Srpske počinila genocid, te da je za te zločine do sad osuđeno više od 50 osoba, među kojima su i bivši predsjednik RS-a Radovan Karadžić i komandant bivše VRS Ratko Mladić.
Republika BIH i Drzava Izrael zauvijek prijatelji i saveznici! Pozivamo na prestanak sukoba i trajni mir u 2 drzave! Podrzavamo Palestinski narod i osudjujemo tel2ol2iste Hama$a!
Zato Denisu i Duski smijanje nije problem,cak i danas
al zato tebi kapaju milje svaki mjesec
Kako ko. Zamjenici Jurišić i komemoracija je smiješna.
Jes' čuo Bećiroviću...? A ti se smiješ tamo na licu mjesta!