Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli te k. Bošnje glasaju za tebe samo da bi napakostile Hrvatima. Ne očekuju od tebe ništa nego eto, samo da postojiš, da ga prcnemo Hrvatima pa se smijemo na klixu. Nema veze što si persona nongrata mimo 23%, 6.000 svaki mjesec u padže
Teško BiH može gunkcionirati kad pored tebe u vrhu države ima iste devijatne osobe. No, Komšo pođi od sebe i svojeg mentalnog sklopa. Predstavljaš Hrvate, a ni u jedno misto di su većina ne dolaziš. Shvaćaš da si kukavičje jaje SDA. I onda da apsurd bude veći pozivaš na gradnju nečega što sam rušiš. To može samo teško bijedna duša, bez srama i dostojanstva.
Bravo ljiljane...da tebe nebi nebi ni bejha bilo...ili obrnuto da nije ovako nakaradne bejha ne bi ni ti od palamudjenja nigdi ovako zivio a mi budale financiramo i biramo
Sjeća se šta je zamišljao
Ja stvarno ne znam kojem normalnom građaninu Bosne i Hercegovine smeta ono što priča Željko Komšić. Čovjek je najnormalniji građanin koji voli svoju državu. A taj kome smeta, treba da bude iskren prema sebi i kaže jesam, ja sam izdajnik i ne volim ovu državu. U tom slučaju treba da se odrekne državljanstva i da ide u tu koju voli. Jednostavno je!
Auuu sta je ovdje poskok radikala. Hehe. Jel to ista grupa koje ltranacionalisticki navijači Zrinjskog angažuju da na twitteru podrži Dinu @Kiflu ?
Koliko se vremena troši na vijesti o pojedinim političarima Djeca se sve manje radjaju. Pamet ove države otisla 2017. I polako ali sigurno ostajemo bez kvalitetne radne snage Eto ne znam jesam li ja luda, ili se oni neće ubrzo imati oko čega svadjati
Samo Željko, patriota i istinski borac za BiH 🇧🇦💐 Kome se ne svidja, široko mu polje Glamocko
Bogner predsjednik sada ce mi ban dati😅
Samo naprijed Sejdo, šišaj ovce …
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Tako je Željko ,idemo je obnoviti iz temelja, bez mita i korupcije ,zemlja svih naroda koji je vole..Ni pedalj nedamo nek ide glava ⚜️💪☝️
Ja samo ne kapiram šta smo dobili ratom i referendumom. Imamo RS, Hrvati vode glavnu rec u FBIH a ima ih šaka jada. Sve u svemu ništa i opet idemo svi kao u EU u neku uniju. Pa da smo jugu uterali u uniju i gotova priča. Ali đaba nemeremo dve ovde do potoka odvesti mi sa zapada balkana.
Najveci otpad je u DFu.Od ovog na slici pa zatim Dunovica, Begica i Djonlagica nema gorih likova na dunjaluku. S tim sto Komsic i Dumovic to rade so zbog love ova druga dvojica mozda imaju i neka jadna ubjedjemja.
Najveci otpad je u DFu.Od ovog na slici pa zatim Dunovica, Begica i Djonlagica nema gorih likova na dunjaluku. S tim sto Komsic i Dumovic to rade so zbog love ova druga dvojica mozda imaju i neka jadna ubjedjemja.