Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik Zeljko Komsic ❤️🇧🇦
Komsic je kralj ublehe i populizma. Duratovic iz DF znaci njegov covjek je izabran za zamjenika predsjedavajuceg skupstine RS....
Ti si dalabu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najvece zlo koje ce itekako kostati Bosnjake, ali bit ce kasno
Bravo predsjednice✌️🇧🇦.
Tako je komandante uvijek si bio na braniku domovine a ne kao ovi iz iz minhenskog bataljona
UZP + 8-KA U ZAJEDNIČKOM PODUHVATU RUŠENJA POSLJEDNJEG PATRIOTE NA BRANIKU DOMOVINE.
Nije Komsic kriv vec oni koji glasaju za njega a nisu clanovi DF, a nije mali broj 120 000 glasaca
Moj Komšiću, prvo se proda prvi put i rasturi petorku kad je sve bilo super, a onda sad i ovdje se dodatno ponizavas. Svjestan si da ti je ovo posljednji mandat, a ako SDA padne, DF će mnogo ranije posrnuti, a u konačnosti i ti sa njim. Davno ljudi rekoše, da se zoveš Miralem, ili Mustafa, ne bi dobio ni 1/6 glasova što sad dobivaš i to je to.
Taj zakon nakaradni opet pada na Ustavnom sudu i tačka. Hajmo mi dalje taj fazon ne pali. Ne dajte da vas zavaraju svojim igricama dok se hapa s strane, milione hapaju.
Sreća naša da su Bošnjaci imali 2 člana Predsjedništva pa sad kad je je Bake ispao ostao si nam ti. Tačno bi ostali bez države da te nema.[/sarkazam]
Najveca podvala u poslije ratnoj BiH
Hoćete promjene eh eto vam ih srozat će nas skroz oni se bore za fotelje i što više da zaduže federaciju fujjjjj
i na kraju osta pijanac da se bori za Bosnu...
Tri mandata nista nije uradio, sem populizma i sad nesto kao trazi da se uradi. Koji vojskovoda i General. Koliko je kostao ovu drzavu a nikalva efekta, sem sto je polteon SDA .
Ovaj lik je profesionalni presipač iz šupljeg u prazno.
komšić sda-ovski član predsjedništva
Postedi nas matereti tvojih ubleha , pricas o NATO u 100 god.i jos tapkamo u mjestu !