Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo gledamo sta drugi rade,kako u privredi tako i u sportu.Nama dobro da nas bar pozovu da se najedemo dobro.Jadno da jadnije biti ne moze.
samo seljachine piju chivas.....
@Brozni a sta gledas I sta to rade???? iste lose vukojebine kao I bih!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako ce sejdo prezivjeti s ideologom cetnistva ili su saveznici ?
Velika je sramota što si prietao da ideš onome ko nepriznaje granice BiH i sastanak sa ruskim vazalom koji spaja Srbiju sa RS-om.Zaboravio si Pavlovićev most pred rat kad je Arkan prvi ušao u Bijeljinu.
Komsic jedini od ove trojice moze biti legitiman predstavnik ovakve BiH dok ova ostala dvojica predstavljaju samo neke svoje partije i svoje uhljebe, sto bi i za Covica vazilo da je bio izabran, ali na srecu nije izabran
Ide otvoriti auoput Srbija-R.S.
I tako nakon toliko godina...snajperisanje nije urodilo plodom, nego aj ti Komsicu na litar dva :)
što da ne. Otvaranje fiktivnih cesta ne škodi nikome , a ljud se druže po otvaranjima.
"Izgradnjom autoputa Beograd-Sarajevo Srbija dobija mogućnost da se poveže s evropskim Koridorom 5, koji povezuje Mađarsku, Hrvatsku i BiH" Znači da se povežu s nepostojećim autoputem. Neka napišu lijepo da se tako povezuju samo sa Zenicom preko Sarajeva, bar za sada.
kako je to sve bedno. turci nas guzili 500 god. misim sve nas manje vise i srbe i bosnje i hrvate i ostale. i kasmo se konacno resili turaka ljudi nam u ponovo u 21 vjeku grade puteve. koji smo jadnici. cast titu i jugi.
@esubhanala TAD SU kao i danas najviše pomagali Srbiju ,kao i danas, i tada im dali državu dok to tada nisu dali državnost BiH Tako da i danas najviše pomažu Srbiji u privredi kao i u spajanju Srbije i RS-A . Ko kaže dase istorija neponavlja.Prošle godine TURCI su sa 3 miliona pomogli kampanju na izborima u Trebinju za Dodika,a Bakir nevidi da njemu prodaju maglu.
Cuj otvaranje novog 😂😂.. sto ne zakrpe rupe na starom sto ga je Tito pravio.. rupa na rupi.. pljacke su na novim putevima kao i kod nas.. Hoce postena covjeka da preveslaju da se i on utali s njima u pljacke ali nece to nas Komsic.. Nedaj se predsjednice i uzmi abdest da ti zapis ne poture.. ko ce vjerovat i Vucicu i Erdoganu.. utalili se
Ajde de, nakon mjesec dana predsjedavanja, da izviri iz kancelarije bilo gdje, makar do mosta na Drini. Dodik je pojam aktivnog političara, u svom mandatu sastao se sa toliko lidera i bio na toliko manifestacija koliko preostala dvojica neće u čitavom mandatu zajedno dobaciti. Nažalost, sve se svelo na prepucavanja i negiranja, a najlakše je blokirati kad svako ima pravo blokirati.
Sve je ovo igra gdje oni dobro žive, a narode kljukaju nacionslnim nabojima ds bi oni ovakvi ss slike bolhe živjeli. Ma nek se gone u neku stvar svi redom. Kada se vrati iz Brograda opet ce nam valjati price onakve kakve mu Bakir servira...
u svemu lošem što se se dešava ima nečeg i dobrog , nije sve crno kako izgleda
Autoput Beograd - Sarajevo je udarac na Bošnjačke nacionalne interese pa ga kao takvog neće ni sagraditi
Taj put uopce netreba,proklet bio ko ga platio i uradio....
Putin ima najvise poziva iz kabineta u tursku i erdogan za rusiju a mi se jos uvjek svadzamo kao da je 92 e moj narode kada cete shvatiti da smo samo pijuni jedih velikih mocnika i da je nasa sudbina u njihovim rukama .
Komšić je veoma omiljen kod Srba u Srbiji tako da uopšte ne sumnjam da će ga dočekati onako kako to i priliči članu predsjedništva BiH sa svim počastima :)