Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi borci ARBiH su zlatni ljiljani , to najbolje mi borci znamo.
Sto se niko od trojke nije pojavio na otvaranju spomenika Alagicu, ne smiju od dodika, covica i stranih ambasada
Kako Komsica nije stid izdaje ove drzave kradjom miliona?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo istina. Istina uvijek na kraju pobjeđuje. Bravo.
@arti mislim da si pogresno shvatio @torpediranje, on nije bosanski havla, satro insrb, tako da nije nastao kako ti kazes.
Svi vole Bosnu, a svi multimilioneri, a ti narode fol glasaj i nadaj se promjeni. Dok motke ne uzmemo pa i Komsica, i sve njih ne najurimo nema nama spasa.
Živio Željko Komsic! Zivjela Bosna I Hercegovina!
Komšiću svaka čast i naklon do poda, a onom poltronu Bećiroviću neka služi na čast i obraz što nije imao hrabrosti da oda počast generalu Alagiću jer mu je važnije mišljenje stranih ambasada i koalicionih partnera čija je misija relativizacija, revizija istorije i izjednačavanje žrtve i agresora. FUJ!
Ma sta briga Zeljka za Hercegovinu. Najdalje sto je dosao je Mostar.. Ne dam Senade obraza,ovo ne dam Senade...al u q
Predizborna kampanja, svi znaju gdje i šta da kažu
Na kakvim je drogama ovaj lik??
Nije sigurno na onim na kojim si ti
Ne znam, možda je u pravu, ali je njegova jedina tema, rat! Od njega još nisam čuo ideju, kako zaustaviti iseljavanje onih najsposobnijih, on bi ih sve gurnuo u rat!
Kako tebe nije stid ztvaratii oči na haaške optužnice i ignoriranje očitih i dokazanih zločina u srednjij bosni?
A da ti Želja odeš malo do svojih u Široki, Ljubuški i tako, čisto ono za promjenu.
ovaj pokemon vazda istu pricu fura...100 god u politici jedini uspjeh da bude SDA satelit...nazalost bruka ljidu pusi foru istu
Bravo predsjedniče!
Nelad sam čuo neku pjesmu kao nešto naši vaše nadigraše op ca lincaca ružo rumena.
Teško je zamisliti jeftinije šupljiranje... Kad vidim ovakav "patriotizam" pomislim da će ovdje biti samo gore. Željko Komšić (ZK) = jedinica za ubleharenje. 1 mZK (mikroZeljkoKomsic) je već nivo koji se teško podnosi.
Da si isao u skolu znao bi kako se pise mikro, i ti ces njemu nesto reci......
Joj suple propagande. Kao zapad je reagovao kada se Armija Bih ojacala. Jarane da zapada bilo da zaustavi Milosevica I da no fly zonu uspostavi mi bi pali za manje od godinu dana. SDAova suplja...
Kada Armija krenula u fazu potpunog oslobodjenja terirorija, Ameri su nas zaustavili. Dozvolili su Tudjmanu da privedu tu fazu, zato je Hfv.unitarna. nama nisu. Samo su nam dali odbrambeni, ali ne i oslobodilacki rat. Zato imamo ove secesjoniste
u vasim bajkam je tako, sa 4 silom na golorukinarod vam je lahko bilo, ali niste daleko stigli
Vama uvijek netko kriv ( Srbi, Hrvati) a sami pljačkate svoju zemlju. Gasi se televizija, gasi se sport. Samo tako naprijed u provaliju.
Jel ti krivo to sto je ugasena Dodikova televizija?