Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U DFu ostaje samo Komsic i zeleni telefon da se javlja kada ga sef bakir nazove da nesto odradi hahahaah Grohotom se smijem grohotom
otplatila mu SDA kredit za drugu nekretninu i povremeno se javi kao njihov glasnogovornik.
Komsicu uvuci se u neku misju rupu. I ne izlazi vise nikad. Niko te ne moze vise ni slusati ni gledati.
Zlatko je ljudina Željko, obrukali ste se sa njim! Sramota je da vam takav čovjek istupi iz stranke, a o tvojoj politici i politici df-a kao i pojedinim kadrovima nemam komentara sve glupan do glupana!
Tvoj jedini cilj je zadrzati fotelju i tu ne biras sredstva.
Za šta se ovaj izborio, osim što je sebi obezbijedio da već dvije decenije prima ogromnu platu za ništa od građana ove zemlje.
miletić je uvidjeo davno neke pogrešne poteze u sstranci , šteta zbog svega a naj prije zbog izvarane sirotinje.
Zlatko Miletić je takva ljudina da vaši sićušni mozgovi ne mogu shvatiti značenje te riječi. Je..m ti dan kad sam glasao za DF koji je čvrsto bio protiv SDA.
Mars izdajico
Izgleda da se sarajevska raja probudila
A jel se Žaljko patriJota očitovao o respiratorima?
Nemogu da svatim ove ljude Bakira, Komsica,,Radoncica Dodika Covica i NAJ VECEG Hostaplera DR Lagundziju ostalu pliticku bagru kako oni kad dodzu kuci pogledaju onu svoju djecu ili roditelje u oci mogu li da spavaju i da pogledaju u ogledalo sami sebe FUJ zasto ovaj narod vise ovo Trpi i ne izlazi na ulice i mjenja ova govna.
@gooUser1586983525 komentar je ok osim pravopisa. Ja nmg da sVatim da tako jednostavan jezik ne znamo ni pisati
SMRAD
Cilj vam definitivno nije isti već odavno.
To ce ti odmah naredni izbori pokazati....a kakvu si samo priliku imao...cccc...šteta
Tebi su samo novci interesantni, a ljudi koji napiste funckije u stranci imaju neki određeni karakter. Ovaj Miletić bi možda mogao biti OK. Komšić je istrošen, ispijen, izmahmuran, nekim čudom i glupošću naroda je dobio ovaj mandat. Inače je i on i stranka koju vodi mrtav već 4-6 godina.
Nek si se ti za još jedan mandat da ga zavučeš čoviću uvukao u dupe Bakiru i sad ne smiješ ništa osim svima nam mahati odatle..je ponekad smrdi ali je toplo ...i eto ...takav si ti...