Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte gore na slici to pošteno lice i pitam vas ima li neko da mu ne bi dao glas. Pogledajte tu silnu dobrotu koja isijava iz onih prepoštenih očiju. Željko silno želi, ali stvarno silno želi da postane član Predsjedništva ispred Hrvata iz BiH glasovima Bošnjaka. Nema veze šta će MZ, Parlament EU i drugi sudionici svjetske politike spočitati Bošnjacima, njemu je važno samo da bude član Predsjedništva i sve će učiniti što mu se naloži, ako treba i dekonstitucija Hrvata.
Ma zezam se gore na slici samo što nije rekao žžživjeli...
Dekonstitucija hrvata je moguća samo ako se to isto uradi u HR sa nacinalnim manjinama, kojima će se oduzeti pravo građanstva i sva ostala, pa i biračka prava. Ide se na referendum u HR po ovom pitanju. Dakle ići će se i u Bosni na isti način! Fašisti iz susjedstva - pamet u glavu. Takođe i fašistima iz manjeg entiteta BiH, koji će to podržati i ne pravite glupost, traktora vam!
Ako se za predsjednisvo izaberu Dodik Covic i Radoncic, bit ce pocetak pravog kraja i ostaje se na 23% u kojem za narod, osim za nesto malo nekakve elite, vise nece biti opstanka. Jer sudija, za ovu zemlju ce odsvirati kraj. A MZ ce biti samo nijemi posmatrac. Pa sad vi dobro nastavite da tjerate svoje sitno sicarzijske racunice i da glasate za one koji vam ponude koju marku ili vrecu brasna, a posebno sa osnova ko je musliman, a ko eto nije musliman. Toliko.
eeee,. moj Mirso,..pitanje je samo da li je vise pametnih ili onih glupih,...mene je opet strah,.da se glupost ne ponovi,...jadna mladost.....
@HSV Sa osnovne cinjenice da je glupih vise nego pametnih takva sumorna predvidjanja su vjerovatna mogucnost. A isto kazu da nije glupih nebi bilo ni pametni, ili svijet je sastavljen od prevaranata i prevarenih, sto se vidi i po drskim i neodgovornim predizbornim obecanjima.
Trča bolan jedva čekaju da dođu u tvoju stranku, tkz. Stranku Uhljeba
Ti si ba umro, samo ti to jos niko nije rek'o
Kod ovog je ego veličine Mont Everesta.
DF je politički mrtav projekat i lekcija šta ti se desi kad legneš u krevet sa SDA. Svako ko se njih dotakao je propao. Čak su i SDP dobro poljuljali da i dan danas sebi dolaze. SBB će doživjeti sličnu sudbinu DF sve zbog eksperimenta sa SDA.
ti si posao zavrsio vec davno, sad radis samo za svoj interes i niciji drugi, pljunuo si u lice svakom glasacu koji ti je dao podrsku
OpelAstraDijelovi - pljunuli ste svojim biračima, vi papci preletači, a njimu jer se zalagao zavas kod članova DF. Zato ti, k nozi i miran!
serete nije nista uradio kad je bio predsjenik a sta su vam uradili fahro bakir i ostala bagra... oni nesta uradili jel... kako vas nije stid covjek je bar u ratu branio ovu drzavu i jedini se zalaze od svih njih da se ne raspadne... serete svi vi pametni sta se to moze uraditi kad je sistem u drzavi ovako napravljen
Sto posijes to ces i da uberes zeljko
Poturice biraju Željka. Ne zanima ih Željkova stranka.
Danas imam potrebu da guzim čistokrvnu sarajku.
Nemas kapacitet ni za jesnu zajednicu. Al vadis mast majoriziranim, pa si jos u plusu.
OVO alternativa sda stranci, da kao fol preuzmu vlast, pa jadnici ne mogu da se dogovore jesu li uopce ljevica ili sta vec. ovi levati ne mogu da se dogovore da ce se uopce poceti dogovarati, a ne da vode drzavu i nas bosnjacki narod. ovo je ruglo od stranaka, a posebno boljsevicki i komunjarski sdp, u cijim redovima su najveci kriminalci, lopovi, reketasi, nasilnici i ublehasi. sdp je propala stranka i rakijaska druzina koja ne moze predstavljati nas bosnjacki narod, to su srbobalijasi.
Jedini program mu je da onemoguci volju hrvata.... Ali nisu svi muslimani glupi, što sebi stvarati neprilike i neprijatelje za džabe
Nisu svi Građani BiH, neće glasati za fašiste i njihove koal. partnere koji se prodaju za ljevicu - glasa će za One koji nemaju oraha u džepovima, za DF, za Željka!
Željko svi apstinenti na glasanju su uz tebe,a broj im nije zanemariv .
sam ćeš i ostati dao Bog sjeme ti se zatralo alkoholičaru bolesni