Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uradila par sklekova i par blokada ali ovo je super klix ovako i trebaš haj nam sljedeći članak šta je u ovih 35 godina uradio Željko da vidimo im konkretne rezultate politike
Nista sem glupih izjava i zavrtanjem ocima kao neka curica iz osnovne kada misli da je nesto pametno . A, da promjenila je frizera.
A koliko je tek uradio Čović za svoj mandat hej… i ono malo što je se potrudio bilo je da uništi bosnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz reda kojeg naroda je Komsic?
Željko iz reda hrvatskog naroda...🤣🤣🤣🤡
Nabila nam rogove
Pisala pisma, koja su joj se vracala.Primalac nije bio kod kuce.IL' je promijenio adresu.
Treba vas sve nogom u guzicu nabiti i stranca dovesti da zadovolji sve 3 strane .
Uradila je nista, a mislim da ce Komsic nastaviti u tom ritmu, konstantnost je bitna
Ništa! A ovaj ce duplo Ništa!
BAkirov predsjednik. Cak ni Bosnjake ne predstavlja
Od danas opet počima udaranje po prstima,okretanje mitraljeza i bacanja pogleda uvis!
Cvijanovićka je uradila sve, apsolutno sve, pa i one najmanje zahtjeve koje je prema njoj uputio Mile Dodik I NSRS Šta je uradio Bećirević i šta će uraditi Komšić vidjet će se ubrzo. Zato, nema i ne smije biti alternative nastojanjima sa svih nivoa principu jedan predsjednik, Regionalizacija umjesto kantoni zacije, te jedan čovjek jedan glas
Jedan covjek, jedan glad, uz unitarizaciju... Prvi Hrvati nikad nece pristati, jer bi se time njihov politicki uticaj sveo na statisticku gresku. Oni bi, npr. trebali vjerovati da ce ih neko drugi bolje zastupati? Praksa iza nas, u 30 godina, pokazuje da bar jedna strana uvijek igra kontra drugoj i kad me mora.
Kasirala dobru lovu,dobro se hranila putovala i tamam od nje! Sad sledeci i tako u krug!
Rastura BIH a hranimo ih pravdo
Nista u stau je bemje drolja dodina
Izmjenila se dva željka
Željko umjesto Željka.