Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Hrvati ne vjerujemo svojim očima kada vidimo ovog zločinca iz tzv armije Bih koja je počinila genocid nad nama.I on nas predstavlja????Krvnik predstavlja svoje žrtve
o cemu pricas covjece?
Otkud ovoliko JAVNIH IZDAJNIKA BIH NA OVOM PORTALU !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je i Slobo mislio za JNA. Ah kako su se stolovi okrenuli. Licemjeri svih banana zemalja, ujedinite se
Komsicu sta nam nasi rade...zaustavi ovo divljanje cijena
Oružane snage BiH su sastavljene od Vojske RS, HVO-a i Armije BiH, nadam se da sejdo to zna jer hvali sada i Vojsku RS i HVO
Oružane snage BiH su sastavljene od Vojske RS, HVO-a i Armije BiH, nadam se da sejdo to zna jer hvali sada i Vojsku RS i HVO
Nemogu muslimani birati hrvatima člana predsjednistva iz reda hrvatskog naroda. Alija je potpisao u Dejtonu i šta vi hoćete. Činjenica je da je Čovic veliki smrad ali i ova druga dvojica su isti smradovi. Nema od Bosne ništa. Jedino mi običan narod ispastamo. Bosanac musliman krajišnik.
Tako je precedniće. Srpski i hrvatski kontigent OS BiH su spremne za tebe život dati. Svaki od njih ima pod jastukom jedan primjerak Alijine Islamske Deklaracije. Željo samo zovi, rušimo mostove na Drini, Pelješki most je već bivši.
@ gooUser1635145200 A šta bolan misliš, ti ne bi da si na njegovom mjestu. 12 godina preko 8 hiljada mjesečno, plus reprezentacija, besplatno piće, meze, auto, putovanja, pa još glavni baja, i u kafani ga časte. Mislim da je zna napamet, ko očenaš.
BELAJBEG DE' RECI NAM DE' ŠTA TO TVOJE RUKE RADE!?;!!
Deda u amanet ostavio, kad je ovaj svijet napuštao, ne dozvoli diko moja, u ime Boga i roda svoja, da kad dušmanin na te krene, pomoć ti je pored šljive sedme...
đe si sejdo, šta mai
Oružane snage čine VSRS, HVO i ARBIH. Ako jedno kaže ne to je NE. Tom logikom OS brane i Rs?
Hvala i zbogom Sejdo.
Ovj Željko ko da je neki oficir u vojsci. Imas li sta da kažeš za ekonomiju jadan?
Држава без електропривреде, производње, путне инфраструктуре 🤔
Zabole njega uvijek ce ga bošnje izabrati
pa šta je s Vama , Vi nakon 25 godina opet zakuhavate i šaljete djecu da teren ? kad kažem djeca mislim o starosnoj dobi , ne iskustvu. Pa majku mu , pa ljudi de izadjite vi koji zivite u Sarajevu , pa de recite dosta je te huškačke retorike , de Vjerujte mi da pukne sutra , oni pobjegoše u Tursku , Hrvatsku , Srbiju , Rusiju , a MI ?
meni su OS nekako kao i JNA prije ...puno Srba , tako da samo se oslanjam na Bos.Rendžere, Crne Labudove i Zeleme beretke.