Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšo u fazonu: "Držite me da ga ne udarim!"
Dobro je rekao Vukan u NSRS - Bošnjaci su žrtve i kao takvi su miljenici slobodarskog svijeta koji ne dozvoljava nacizmu i klerofašizmu u 21 stoljeću da divlja. Armija RBiH bi bila nauružana u roku od dvije godine sa najekskluzivnijim oružjem protiv kojeg ni Hrvati a ni Srbi ne bi imali adekvatnog odgovora. Plus što je svjetska javnost na strani onih koji su preživjeli etnička čišćenja, logore i genocid. Srbići neka izazivaju buru, na kraju će opet dobiti OLUJU.
Podero bi ga Mile ko krme masnu krpu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Realno u fajtu 1 na 1, Dodik (građe međeda) bi nokautirao Komšića u prvoj rundi. Džafer bi se realno predao i pre početka, a i Bakir ne izgleda kao da je u punoj snazi, jedino bi tu Bisera imala šanse...
Ovaj predstavnik Hrvatskog naroda nekako najagresivniji i uvjek prijeti nekom silom. Je to prijeti hrvatske napade? Na koga!
Kobajagi svi zelimo mor i sloznu zajednicku drzavu a samo vrijedjamo jedni druge pa cak i ratovima prijetimo?! Zemljo moja jadna ti si i svi oni kojo zivimo u njoj!
Sejdo ima noćne more od Dodika pa mora pojačat dozu.Ali kad svane jasno mu je da je nepoželjan u 80 posto zemlje.Nije mu lako ali prema zaslugama.
jesi li stavio vijenac na vrata komsicu hrvatino
Jest rokno tri dunjevace,na jutro,malo se trzno,hihihi...
Kestenom ga Željko!
Bravo. Samo peavo u glavu.
Ovo vodi samo još većim podjelama. Jer, u Bosni su tri različita naroda sa tri rszličičits izbora za budućnost. To se ne može spojiti.. Dodo uz Rusiju, Hrvati zspadu, muslimani muslimanskim zemljama. To je nemoguće uskladiti osim kao tri ravnopravne republike sa ev. Zajedničkom vojskom i valutom u neptomjenjivim granicama.
Jos malo pa ce jedinstvena dijaspora da pocisti govna po BiH.
BRAVO KOMŠIĆU, JASNO I DRŽAVNIČKI!
a jes
E, ajde popi jedan vinjak i smiri se. Nemo da si kočoperan
Slika je nažalost crna, komšo bi mogao skupit uvrhglave oko 200 Građana za bitku protiv Dodika koji bi minimum 1000 džunguza.
Krivičnu prijavu ratnom zločincu Komšiću odmah.Malo mu što se devedesetih izvukao bez robije kao pripadnik paravojske ArBih
LOL
Sto su ovi “user-i” i ostali placenici i poslusnici aktivni i agilni u napadima na gospodina Komsica. Sve po nalogu trojice kriminalaca iz nacionalistickih stranaka. Momci nema koristi, sve je jasno, zatvori cekaju na vas.
De vi pravite put i uvezite se sa Beogradom da mogu brze tenkove prebacit i lakse se grupisati. Greb'o vas oni. Poletite tamo. Treba zvati Benjaminu Kurcic pardon Karic, da to ona rijesi sa Draskom iz BL. Mozda da proba dignut noge. Kako naivno samo izgledamo. Boze smiluj nam se i kometom ocisti ovaj nas prostor od budala i glupana, jer ne zasluzujemo i ne znamo.
Tenkovima ne treba autoput. Autoput treba šleperima s robom.