Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je Komšić ikada skrenuo pažnju na socioekonomski kolaps BiH, ili su Čović NATO i EU trenutno bitniji od rastućeg broja siromašnih?
Njega ne interesuje kako narod živi, njemu je dobro, sam je rekao da je naš narod navikao bijedno da živi.
E moj Komsicu i ti moras svasta pred kamerama govorit, cak i ono u sta ni sam ne vjerujes. Kako je Bauer dosao tako ce i otic. Mi sa Dodikistanom nemozemo ni na Jahorinu a kamoli u NATO
I ovaj se samo čupa na NATO, izlizane floskule zaštite BiH, napada sa svih strana, Pelješkog mosta i td. I tvoja demagogija i populizam su propali kod normalnog čovjeka kojem je bitnija ekonomska situacija od praznih ratnih pokliča. Sve trojica u predsjedništvu ste sramota Bosne i Hercegovine.
Rođeni Tuzlak,isto kao što je 92 god,prioritet bio borba protiv agresora na našu nam jednu,jedinu BiH,tako je sad prioritet svih prioriteta,ulazak u NATO i EU.Ako ti to nije jasno,sjedi i evo ti jedinica.
Nikad mi necemo uci u NATO sa ovakvom vojskom koja sama sebi mora kupovati cizme i svu ostalu opremu.
Gle'eaj ga ovaj bi pogledom oduvo ruse iz Donbasa
Covjek je kralj nema dalje. Glasam sa njega dok sam ziv
Sejdo puno ljepši
pa mi smo vec u Nato-u,jos malo i zvanicno
Dobicete i ti i admiral Bauer metak u celo
Mog'o bi ti malo i u prdekanu...