Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo predsjednice 👍
Svaka čast, a mogu samo zamisliti kako je porodici, užas, da im dragi Allah dž.š. olakša muke.
Zeljko Komčić zvani obraz!
BRAVO PREDSJEDNICE NIJE BITNO JESI LI HRVAT BOSNJAL ILI SRBIN. ALI BRAVO PREDSJEDNICE 😍
Kako divan čovjek mali tito
Koja gomila glupana i sda botova.Poletio je dole samo da se promovira za mandat na izborima.Nisam ih vidio da posjećuju nastradale rudare,porodice pregaženih ljudi i djece,oboljelih i umrlih dem.boraca.Nisu jer su stradali u vrijeme kad nisu izbori.Gadi mi se ova patetika i ljudska pokvarenost.
koloiko su opasni putevi od sarajeva prema moru zamislitet tamo odrona sa onih stijena, malo je ondje sta zasticeno od odrona
Stvarni Predsjednik Bosne i Hercegovine
A gdje Sefik? I dodo?
Dzakuzi kada u ruci viski i kremenadla
Pa bio je Sefik
Ma bravo zlatni idemo u još jedan mandat.
gooUser2014, Čović nije član predsjedništva!
Gospodin si Komšo. Svaka ti čast.
Ružno reći....ali zašto nije bio u Posušju kad je 8 anđela nastradalo.Fadil je bio,nije mu dlaka sa glave falila
Zato sto ste ga proglasili nepozeljnim prije 4 godine, covjek je pismeno izrazio sicut obiteljima stradalih, al posto je nepozeljan covijek je postovao vas stav i nista vise
Uvijek su Hrvatski predsjednici bili najbolji pa tako i Komšić
komsic 2022-2026
Ovde je Komšić jak, javni spektakl od ljudskosti , suze na oči tjera običnim ljudima. I dalje? Ništa!!! Politički nesposoban, bez vizije , strategije , intuicije...veliko - ništa!
@AcidMilk. ma kakvo pljuvanje, bio je i moja politička inspiracija, nada , drugi Tito...dok nisam shvatio neke stvari
Ipak jedini smije izaći među buraniju koja košta cvaju
Jedino Komsica dozivljavam kao istinskog predsjednika BiH, predsjednika svih nas, jer nije opterecen poganim nacionalizmom. Ali, mnogo ce vode rijekom Bosnom proteci prije nego budemo imali vecinu politicara poput Komsica, koji ce srcem da radi za BiH i za sve gradjane.
Juce je bio u Jasenovcu i Donjoj Gradini i poklonio se zrtvama ustaskog genocida,danas je u Stocu i Hercegovini sa gradjanima....kakav god da je..mi NEMAMO boljeg.