Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neupitan je opstanak BiH. Pitanje je samo kad će Tužilaštvo i OHR skupiti hrabrosti da uhapse unitariste i rusioce Dejtona? Prvi medju takvim rusiocima i neprijateljima zajednicke drzave je gospodin Komsic.
😂😂😂😂
Poskoklije od muke preselile na klix..ima da im žuč pukne kad ljiljan bude u predsjedništvu i nakon 2022 godine😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dobri moji Bošnjaci, ovo je sve maslo SDA i njihove kriminalne hobotnice. HAJDEMO OVO RJEŠAVATI. Osmica, Sebija, Fadil, Asim, Zukić, Bakir, Bisera, sexy Selmo itd sramota za Bošnjake i nas sve.
Jeste li s nama hrvatima ili ste za sejdu bajramvica
Vi političari kada želite da narod zabavite tako da narod zaboravi na glad, niske plate i kako da prežive, koristite ofucanu frazu opstanak BiH... BiH će biti, ona će opstati, ali bi bila bolja bez vas, vaših spletki, bila bi bolja bez konja kao što su Komšić i ostali političari bilo naši ili vaši kako hoćeš, jer ste vi ti koji svađate i zavađate, , jer se više ne zna tko pije a tko plaća u ovoj zemlji, ma zna se narod plaća a vi ločete...
Nije samo dostojanstva nego i zivota..
E sad je i stvar inata.
Na 70 % ništa. Običan radni dan. Hehe
zar ovi što pišu komentare još nisu u njemačkoj tobejarabi, takoje komsicu samo naprijed ti voliš bosnu za razliku od ostalih !
Nista on nije napravio da bar jednom narodu bude bolje.sva njegova politicka snaga se crpi iz mrznje velikog broja bosnjaka prema krscanima a hrvatima posebno.a sta je tu sreca i sta je donjelo dobro drzavi.
@Lanssen264 Sta se danas slavi, kako stoji u odredbi ZAVNOBIH-a?...zajednicka i Srba i Hrvata i Muslimana, Mrkonjic Grad, 25.11.1943.
ALI SI PAMETAN KO SAMIROV TATA jesi bio i u jednom naselju u čije ime si tu gdj jesi gdje možeš otiči smo u muslimanska mjesta ili kod erdogana ako te bakir pozove JADNA JE DRŽAVA KOJU predstavljaju i brane ovakvi tipovi
U Sarajevu ne postuju dan drzavnosti. SCC , BINGO CENTAR, Alta, Metropolis, Montana, Bazen Otoka, Vistafon, Mahala,Argelini MCDONALDS, Office shoes, Bellisima itd rade. Patriote Sarajevske pljuju drzavu u kojoj zaradjuju. Gdje su inspekcije????
Primi dostojanstveno da je tvoj najveći highlight bila posjeta sa ženom Parizu na državni trošak. To je još u pandemiji napravio prije nego što ga smjene.
Ove zastave iz Hari Potera!
Kae Bosnjaci ukinite Komsica pa cemo svi bolje disati. A dobro znamo kako je bilo kad je Covic bio clan predsjednistva. Komsica cu opet birati
Ovaj još ne kapira da Bošnjaci neće moći izdržati još 4 godine. Cela evropa smatra da su nedemokratski i da rade podvale. Hrvate neće ništa smetati još 4 godine, jer niko ne može čekati kao oni. Naša tranzitna zemlja. Jel zna Željko da sarajevske firme rade na cestama do pelješkog mosta? Jel zna Željko da je vašingtonski sporazum prošao i da je prošao i ugovor o bezcarinskom korištenju luke ploče? On baš ništa ne zna.