Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi to gledao i kada si na kosovu bio? Znaci na kosovo ides da vidis kakva je drzava, a u spaniju da vidis kako protiv separatizma??? Eee kakvo licemjerstvo.
Nemoj magnet za frižider da zaboraviš...
Španjolski jezik spada u latinsko- romanske jezike ali uz brojne arapske dodatke - na počecima riječi to su AL,EL,LA LAS na završecima ON, UN, i najčešće DAD. Pa je tako brzina-velocidad, svjetlost-lumidad, sunčanje-soledad, društvo je sociedad a istina je VERDAD.
Španija- velika zemlja u punom smislu te riječi. Zemlja burne ali i bogate prošlosti, danas poveznica dvaju velikih kultura i civilizacija.
Neka leti u Barcelonu ili Bilbao
pa vi ste separatisti od Jugoslavije...podržala vas je Nemačka kao u drugom svetskom ratu šta ima na tu temu dalje
Podrzali su nas i bh katolici u nadi da cemo nestati. A rat bi bio u BH u svakom scenariju jer ste postali krvolocni.
Hoće li posjetiti grobnicu od Zlata?
Ta ćeś ti ić? Sjedi i poklopi se ušima. Sjebo si državu kad si Bakiru pod suknju otišo. Nek šofer priča. Ti čekaj u autu
KOJI ŠUPLJATOR ALLAHU DRAGI... DA BOG DA SE NAPUTOVAO JEDNOG DANA OD NARODNIH PARA... NE ZNAM KAKVE BI UBLEHE PROSIOAO DA NEMA DODIKA...
Ode sejdica hahahahaha hahahahaha hahahahaha
ides se ti malo sunčat i ispijat domaće pive, i mozda neku utakmicu pogledat...
Može li neko iskustvo kako da se živi bolje? Bolji standard.
Sejdo, Sejdo pa bolan sa najvećim rušiteljima i separatistima si u koaliciji. Znači sad se moraš boriti i protiv sebe u rijetkim trenucima kad si trijezan
Mogao si i u Tursku oni imaju problema sitnih s Kurdima i armenima inače separatisti.
Španci-stari iskusni kolonizatori.
Hocete li i o kosovu pričati? Kako ono komšić reče:” za mene je kosovo nezavisno ...”
Neće o kosovu
Njegovo Velicanstvo Filip 3. 1506 god.protjerao i zadnjeg Maura (muslimana) iz Spanije. Istorija se nazalost nekad i ponovi.