Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karadzic - Htio Veliku Srbiju dobio Veliku Britaniju 😂😂😂
@muckiprovokator dobismo mi Republiku Bosnu i unutar nje, nazalost, RS, a dobili bi i Srbiju citavu da nas NATO nije zaustavio ispred Banka Luke. Prc prc
MuckiiProvokator Ukleto je prokleto.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U Zenicu ga da ga Zenicki alkari izbuse ko svicarski sir
Neka njega u Velikoj Britaniji. Znaju nasa muslimanska braca, kako se radi sa mrziteljima muslimana. Osjetitli su to onaj zlocinac Krstic, i onaj kamenjarski Srbin Jadranko Prlic, ciji su pakas izbusili ko sir.
Komsic samo levati islamske Srbe. Njemu je bitno da kes redovno pristize, da se ima za otplatu kredita za zimovanje u Francuskoj, Austriji, Italiji……da se ima za viski, lozu, konjak……..Sve sto Komsic treba da uradi je da napise par recenica, ili procita one sto mu sastavi Bakir, ili neko iz islamske zajednice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeste li poslovni čovjek, političar, mjuzikl, student i želite biti bogati, moćni i biti poznat u životu. Svoje snove možeš postići do biti član iluminata i zaraditi 70.000 američkih dolara tjedno, pridružite se pozivu ili nas kontaktirajte na +919619915236
SEJDO- karika koja nedostaje u evoluciji od majmuna do čovjeka.
Hoce li se u Herceg-Bosni govoriti hrvatski ili hercegovacki jezik ?
Sejdo je zaslužio Sjevernu Koreju davno
Pa jel stav predsjednistva kad sranes na stranu Palestine. Jel stav predsjednistva kad odes na neku komemoraciju poginulim ABiH (nisu sigurno svi bili sveci ima i onih koji su bili zaslijepljeni pa zvjerski ubijali druge, kao na svim stranama). Ako mislis da ne trebas traziti misljenje Hrvata i Srba sta se sada duris.
Mile svercer iz laktasa, sve je receno 😂😂😂😂😂😂
NATO HELIKOPTER SE ZAKUCAO U DALEKOVOD NA VJEŽBI U SLOVENIJI! POLA DEŽELE BEZ STRUJE! Da nije tragično, bilo bi...
I ti si pisao za Pelješki most .pa šta sad?
Milorad hoce slagati al i ti Zeljko nemas obraza !
Komsic se javi samo kad treba komentarisati Dodikove postupke i za to prima platu. Da je ovako zivahan u aferi respiratori vec bi bio na birou.
Ne volim ovog SDA pijuna ali za ovo je potpuno u pravu
Komsic je hrvatima valjo 100 puta vise nego Covic. A njegovim izborom bosnjaci su pokazali ko su. Zato ih vise niko u svijetu ne ebe 2 posto. Evropljani, stizu nam nasi lijepi Rafali u jos ljepsu nasu. A bosnjo sretan jer je kao nekog sjebo🤣 I nema te vi pojma kakav je osjecaj kad se tvoj drzava kvalifikuje u finale svjetskog prvenstva..... uf
Hej pjano duudlaj ga lagano 😂
U Banjaluku
Izet i Milorad iz LZN